NB I

Kővári Róbert később váltana

Az U19-válogatottba is bekerülő pécsi játékos jól érzi magát jelenlegi csapatában, de nyugatra vágyik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kővári Róbert kiváló teljesítményét a pécsi szakmai stáb mellett Mészöly Géza, az U19-válogatott szövetségi edzője is elismeri, hiszen behívta a hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő keretbe. A bajnokságban gólerős játékos a korosztályos edzőmeccseken is jól szerepel.

– A csapat idei összteljesítményével elégedett vagyok. Abban kell még fejlődnünk, hogy a helyzeteinket jobban értékesítsük, és ne kapjunk elkerülhető gólokat – vélekedett Kővári Róbert, a PMFC-Matias középpályása. – Mi abszolút támadófutballt játszunk, senki nem állíthatja, hogy bunkervédekezésből szereztük a pontjainkat. Alapvetően jól érzem magam Pécsett. A stáb és az ügynökségem is sokat segít abban, hogy kizárólag a focira összpontosíthassak. Több hazai klub is élénken érdeklődik irántam, korábban egy élklubbal is hírbe hoztak. Jövő nyárig szerződés köt a pécsiekhez. Jó érzem magam itt és sok játéklehetőséget kapok, de mivel maximalista vagyok, a továbbiakban is azon dolgozom, hogy minél jobb helyen tudjak bizonyítani. A menedzserirodám dolgozik rajta, hogy a későbbiekben egy erős nyugat-európai bajnokságban levő csapathoz igazolhassak.

Az FMF Hungary játékos-ügynöke, Fülöp Ferenc a hírlevélben kifejtette: a pécsi szakmai stáb abban érdekelt, hogy hosszabb távra nyújtson perspektívát a játékosoknak, és a fejlődéshez biztosítsa a megfelelő szakmai hátteret. Természetesen, ha olyan ajánlat érkezik, amely mind Kővárinak, mind a klubnak jó, abban az esetben már idén nyáron szóba kerülhet a távozása.

Olvasói sztorik