NB I

Új vezetőséget választottak

Dér Tamás lett a Rákóczi FC új elnöke; Illés János marad a futballcég ügyvezetője.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Rendkívüli közgyűlést tartott szerdán a Kaposvári Rákóczi, amelyen megválasztották a klub új elnökét. A továbbiakban a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola igazgatója, a városi sportbizottság elnöke, Dér Tamás tölti be ezt a pozíciót.

Lemondott posztjáról a Kaposvári Rákóczi FC elnöksége – egyebek mellett ezért is tartottak szerdán délután rendkívüli közgyűlést a klubházban. A megjelentek az egyetlen jelöltnek, Dér Tamásnak szavaztak bizalmat, így a továbbiakban a kaposvári politikus-sportvezető tölti be az egyesület elnöki pozícióját. Az alelnök továbbra is Hájos László, a Magyar Cukor Zrt. termelési vezérigazgató-helyettese marad. Az elnökségben Illés János, Agócs Attila, Kárpáti Zoltán és Kántor Miklós kapott még helyet. A csapatot működtető gazdasági társaság ügyvezetője továbbra is Illés János lesz.

A közgyűlésen arról is szó esett, hogy a stadionrekonstrukciós program keretében minden ülőhely fölé tető kerül a jövőben, valamint a mostani állóhelyekre székeket szerelnek majd fel. Ezen kívül a klubépület helyiségei is megújulhatnak – írja a klub honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik