NB I

Megszületett Vermes Krisztián lánya

A Mezőkövesdről elküldött középhátvéd a Vasasnál edz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombaton hajnalban megszületett Vermes Krisztián kislánya, Mia. Az Újpest és a Mezőkövesd korábbi válogatott védője egyelőre az NB II-es Vasasnál edz, és keresi leendő csapatát.

A középhátvéd párja, Sónyák Szilvi fitneszversenyző szombaton hajnalban hozta világra első közös gyermeküket. A kislány a Vermes Mia Emma nevet kapta, 3730 grammal és 52 centivel jött a világra.

– Fura volt, amikor kihozták és a kezembe adták, de hamar megszoktam – mondta a Borsnak a büszke apuka. – Most már láthatóan kifejezi a fájdalmát, az érzéseit, egész nap tudnánk nézegetni. Kedden elvileg hazavihetem őket, nagyon boldogok vagyunk.

Vermessel az Újpest februárban bontott szerződést, de lecsapott rá a Mezőkövesd, ahonnan azonban szintén idő előtt elküldték.

– Beszéltem Szanyó Károllyal, a jelek szerint a Vasasban edzhettek nap mint nap, hogy ne hagyjak ki két hónapot. Aztán meglátjuk, miként alakul a sorsom. Egy biztos, nekem is sokkal többet kell majd tennem a jövőben – mondta önkritikusan Vermes.

A jelek szerint azonban nem csak az edzéseken és a futballpályákon lenne dolga Vermesnek, legalábbis menyasszonya, Szilvi szerint.

– Egyelőre jegyben járunk, az esküvőt pedig akkorra tervezzük, amikor a kislányunk egyéves lesz. Feltéve, ha betartja ígéretét Krisztián – mondta mosolyogva.

Olvasói sztorik