NB I

Gattuso aláírt Fehérváron?

Bár a klub és az új vezetőedző még titkolja, többen tudni vélik, hogy megköttetett a szerződés.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Bors úgy tudja, már eldőlt, hogy a nyártól Gennaro Gattuso váltja a Videoton kispadján José Gomest. Bár a klub és az edző még titkolja, többen tudni vélik, hogy az olasz már aláírt.

Bár hivatalos bejelentés még nincs, érdemes fogadni rá, hogy a nyártól Gennaro Gattuso személyében olasz vezetőedzője lesz a Videotonnak.

A napilap klubközeli forrásai szerint a közelmúltban napvilágot látott pletykákkal ellentétben már nincs min gondolkoznia a Milan egykori világbajnok futballistájának, és a fehérváriak sem keresgélnek tovább, hiszen szerdán megegyeztek a felek, és a Felcsúton is látogatást tevő olasz aláírta kétéves szerződését.

Minden bizonnyal csak azért nem verték nagydobra a megállapodást, hogy a média ne lovagoljon rajta a bajnokság befejezéséig, a Videotonnak ugyanis nyugalomra van szüksége, hiszen óriási versenyben van a Ferencvárossal a harmadik, Európa Liga-indulást érő helyért.

Az egyezség megszületését támasztja alá az is, hogy a római La Repubblica című lap már Gattuso leendő fehérvári stábjának tagjait is bemutatta. Így a harcias mentalitása miatt pitbullnak becézett szakember munkáját segédedzőként Luigi Riccio, technikai trénerként Paolo Beruatto, míg kapusedzőként Gaetano Petrelli támogatja majd.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik