NB I

Gattuso lesz a Videoton edzője

A játékosként világbajnoki aranyig jutó klasszis már tárgyalt is a fehérváriak vezetőivel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az olasz gianlucadimarzio.com értesülései szerint a korábbi világbajnok, a mindössze 36 éves Gennaro Gattuso a Videoton edzője lesz.

A portál azt állítja, hogy a tegnap Budapestre érkező legenda tárgyalt a székesfehérvári klub vezetőivel, és könnyen elképzelhető, hogy ő lesz a Videoton következő trénere.

Gatusso 2006-ban világbajnokságot nyert, az AC Milannal pedig kétszer hódította el a Bajnokok Ligája-trófeát. Edzőként Vanczák Vilmos svájci klubjánál, az FC Sionnál, és az olasz Palermónál tevékenykedett.

FRISS:

A tuttomercatoweb.it késő esti cikke szerint a Videoton kétéves szerződésajánlatot tett Gattusónak, és jó esély van rá, hogy elfogadja, bár a görög AEK Athén, illerve az olasz Sassuolo és a Novara is érdeklődik iránta.

A mediagol.it internetes oldal az olasz világsztár ügynökét, Andrea D’Amicót idézi, aki szót ejtett Gattuso lehetséges jövőjéről.

– Korai még bármit is mondani. Rino az idény elején egy rövid, de intenzív időszakot töltött a Palermónál. Azt megerősíthetem, hogy tovább akarja építeni az edzői karrierjét, és készen áll az újabb kihívásra – mondta Andrea D’Amico. – Emlékezhetnek rá, hogy már játékosként is oroszlánrészt vállalt a csapata irányításában. Gattuso edzőnek született. Magyarország? Ha meggyőző az ajánlat elfogadjuk.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik