NB I

Jegyáremelés, szurkolói bojkott

A kispestiek részéről nem lesz szervezett szurkolás a szombati, Videoton elleni mérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MLSZ fegyelmi bizottsága 200 ezer forintra büntette a Bp. Honvédot. Az indoklás szerint a hazai szurkolók a Ferencváros elleni mérkőzésen megbotránkoztató magatartást tanúsítottak. A kispesti klub ezért az állóhelyi jegyek árát 1300 forintról 1800 forintra emelte.

Az áremelést a szurkolók nem hagyták szó nélkül, az északi kanyar csoportjai közleményt adtak ki:

Nagyot fordult a világ két hét alatt. A Fradi elleni meccs előtt még arra kértünk minden kispestit, hogy teljes mellszélességgel tegye oda magát a rangadón. Ez meg is történt, bár jobb lett volna, ha ezt a kérésünket a csapat felé is kommunikáljuk, mert a történtek ismeretében hozzájuk nem jutott el.

De térjünk a lényegre, mert a gondok nem két hete kezdődtek. Zsinórban ötször kaptunk ki, és nem pusztán kikaptunk ezeken a meccseken, hanem egy teljesen gazdátlan, széteső, motiválatlan „csapat” benyomását keltettük. Ennek következményeképpen Marco Rossi vezetőedző le is mondott. Ezeknek az eseményeknek a tükrében nem meglepő, hogy a közhangulat meglehetősen „zaklatottá” vált Kispesten.

Az utolsó csepp a pohárban, hogy ezek után ma kiadott a klubvezetés egy közleményt a hivatalos oldalon, hogy felemeli a kanyar jegyárait, mert az MLSZ fegyelmi bizottsága 200 ezer forintra büntette a csapatot. Mindezt a Fradi elleni koreográfia képével hirdetve, öt vereséggel a hátunk mögött.

Öt vereség után amúgy is kevés nézőt vonzott volna a találkozó, de ezzel a pitiáner, nevetséges és méltatlan intézkedéssel még azt a maradékot is sikerült elüldözni. Ehhez az intézkedéshez nem kívánunk személyes jelenlétünkkel asszisztálni.

Kérünk mindenkit, akinek még ezek után is megmaradt a kedve, hogy kilátogasson a Bozsik-stadionba, hogy semmiképp ne a kanyarba váltson jegyet. Szervezett formában sem csoport, sem pedig szurkolás nem lesz a Videoton ellen.

Megértéseteket köszönjük!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik