NB I

Dzsudzsák az új arénában járt

Válogatottunk szélső középpályása is megtekintette a Nagyerdei Stadion fény- és hangpróbáját.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Talán a demoralizáló Ligakupa-vereség (DVSC–Videoton 1-5) volt az oka, hogy meglehetősen kevesen, mindössze néhány tucatnyian sétáltak át az Oláh Gábor utcából a Nagyerdei Stadionhoz, hogy történelmi pillanatok tanúi legyenek. Kedden este tartottak ugyanis először teljes hang- és fénypróbát az új debreceni arénában.

Az esemény nyilvános volt, és az érdeklődők között feltűnt Dzsudzsák Balázs is, aki húsvéthétfőn a felcsúti Pancho Aréna ünnepélyes megnyitóját is a helyszínen tekintette meg.

– Tényleg csodálatos itt minden. Öröm minden magyar futballistának, hogy ilyen stadionok épülnek az országban. Nekem pedig duplán öröm, hogy egy ilyen éppen Debrecen valósult meg. Már alig várom, hogy pályára léphessek itt a válogatottal – idézi Dzsudzsák Balázst a dehir.hu.

A külső világításnak köszönhetően fényárban úszott az égbolt is a Nagyerdő felett, egyszer piros-fehér-zöldben, máskor kék-sárgában, aztán piros-fehérben. Odabent kiderült, hogy a technikán sem múlik majd semmi, hiszen rezonancia nélkül, tisztán lehet hallani mindenhonnan a bömbölő zenét.

– Körülbelül egy ezrelék van hátra a teljes kivitelezésből, ugyanis már csak a nyitás előtti nagytakarítást végezzük – mondta Sándor László, az építő Hajrá, Debrecen! konzorcium projektvezetője.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik