NB I

Pintér az NB I-es edzőkkel találkozott

Hétfőn szakmai kérdésekben egyeztettek az élvonalbeli vezetőedzők a szövetségi kapitánnyal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pintér Attila kinevezése óta rendszeresen egyeztetésre hívja az élvonalbeli klubok vezetőedzőit, ezeken a találkozókon a válogatott és a klubcsapatok aktuális szakmai kérdései kerülnek napirendre. A válogatott keret kétnapos összetartását kihasználva a szövetségi kapitány hétfőn délben látta vendégül Telkiben kollégáit, a megbeszélésre olyan szakemberek is el tudtak jönni, akiknek a korábban egyeztetéseken nem volt alkalmuk részt venni, így Thomas Doll, Nebojsa Vignjevics vagy José Gomes is ott volt a találkozón.

A szakemberek a jó hangulatú beszélgetésen megvitatták az elmúlt hónapok válogatottal kapcsolatos történéseit, a klubedzők is kifejthették véleményüket arról, hogy miként látják az elmúlt időszak együttműködését. Pintér Attila felvázolt egy tervet azzal kapcsolatban, hogy milyen a versenyrendszert, azon belül is elsősorban a Ligakupa lebonyolítását érintő szakmai alapú módosításokat szeretne a közeljövőben az MLSZ elnöksége elé terjeszteni, és ezzel kapcsolatban kikérte kollégái véleményét is. A konstruktív egyeztetés során a szakemberek több javaslatot is tettek a bajnokság, a Magyar Kupa és a Ligakupa lebonyolításával kapcsolatban, amelyekből véleményük szerint az egyesületek mellett a válogatott is profitálni tudna.

A beszélgetés végén a szakemberek abban maradtak, hogy amennyiben a későbbiekben újabb javaslatokat szeretnének tenni a témával kapcsolatban, bármikor felkereshetik Pintér Attilát, aki így egy jól megfontolt, konszenzusos tervet tehet le az elnökség asztalára – írja az MLSZ honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik