NB I

Koszorúzás a Puskás-szobornál

A Diósgyőr elleni meccs előtt emlékeznek a kispesti klub és a válogatott egykori legendás játékosára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ezen a héten ünnepelte 87. születésnapját Puskás Ferenc, a Bp. Honvéd és a magyar labdarúgás legnagyobb ikonja. Éppen ezért szombaton, 13 órakor, egy órával a Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzés előtt elhelyezik a megemlékezés koszorúját a Bozsik-stadion főbejáratánál található Puskás-emléktáblánál. A szurkolók egy-egy szál virággal róhatják le kegyeletüket az egyik leghíresebb magyar előtt.

A mérkőzés szünetében Gyimesi László, a KLTE elnöke mond beszédet, amelyben felidézi Puskás Ferenc utánozhatatlan sportolói és emberi nagyságát.

Szerdán a KÖKI Terminálnál található Puskás-szobornál tartottak ünnepélyes koszorúzást. A megemlékező beszédek sorát Gajda Péter, Kispest polgármester nyitotta, majd a Honvéd nevében Szurgent Lajos emlékezett az Aranycsapat kapitányára. Az MLSZ nevében Dunai Antal méltatta a kispesti legendát, végül Bihari Péter, a kispesti Puskás iskola igazgatója beszélt az intézmény névadójáról. A beszédek után került sor a koszorúzásra, a Bp. Honvéd nevében Szurgent Lajos helyezte el a megemlékezés virágait – írja a klub honlapja.

Olvasói sztorik