NB I

Tandiát a Fradi is figyeli

Eldőlt, hogy a Honvédtól távozó szenegáli védő a norvég harmadosztályban folytatja, de a Ferencváros is rajta tarja a szemét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

FRISS:

Az AFCK menedzseriroda arról tájékoztatta honlapunkat, hogy a Bp. Honvéd csapatával szerződést bontó Souleymane Tandia a norvég harmadosztályú Valdres csapatába igazolt, négy hónapra. A játékost figyeli a norvég Rosenborg, a Ferencváros és a dán Viborg is.

Korábban írtuk:

2012 szeptemberében igazolt Kispestre a szenegáli Souleymane Tandia, aki összesen 14 meccset játszott a magyar élvonalban, egy gólt szerzett, illetve az NB II-ben is többször pályára lépett. A rendkívül problémás védő tavaly szeptember elején szerepelt legutóbb a Honvéd színeiben, aztán eltűnt…

George F. Hemingway klubtulajdonos többször nyilatkozott a kacifántos ügyről, nemrég kijelentette, hogy visszafogadnák a tékozló légióst, de az AFCK menedzseriroda részéről Petercsák Balázs pénteken arról tájékoztatta honlapunkat, hogy a játékos szerződést bontott a kispestiekkel, és jelenleg a Mallorcán edzőtáborozó, norvég harmadosztályú FK Valdres csapatánál van próbajátékon.

Olvasói sztorik