NB I

Új mezek az örökrangadóra

Címert elfelejtettek tenni a speciális ruhadarabokra.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szombati, Ferencváros elleni mérkőzéssel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót az MTK. Bemutatták a már megszokott örökrangadó-mezeket, amelyeket ismét jótékony célra értékesít majd az egyesület a találkozó után. Érdekesség, hogy a mezeken nem szerepel a klub címere.

A kiesőhelyen álló együttes a győzelem reményében készül a rangadóra és a játékosok motivált játékot ígérnek a nézőknek. Garami József feltérképezte a Ferencváros játékát, és amellett, hogy az ellenfél erejét tiszteletben tartja, bízik a sikerben.

Torghelle Sándor az egy-egy elleni párharcokban látja a siker kulcsát és Kanta Józseffel, valamint Pölöskei Zsolttal együtt harcos kedvben várja a találkozót – írja a klub Facebook-oldala.

A szombaton 16 órakor kezdődő találkozóra egyébként kizárólag elővételben lehet jegyet venni, a meccsnapon a hazai és a vendégszektorokba sem lesz jegyértékesítés! A meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon mindkét csapat szurkolói kényelmesen megvásárolhatják jegyeiket. A belépők megvásárolhatóak elővételben országszerte a Ticket Express jegyirodáiban (www.tex.hu).

Az MTK szurkolói személyesen csütörtökön 18 óráig vagy pénteken 14 és 18 óra között, a Hidegkuti-stadion irodájában válthatják meg jegyeiket. A ferencvárosi szurkolók az Elővételi Jegyiroda és Regisztrációs Központban (Üllői út 102.) vásárolhatnak személyesen belépőket, március 5-7. (szerda-péntek) között, 10 és 18 óra között.

Olvasói sztorik