NB I

Zöld sasok egyezsége a kanárikkal

Az FTC sportszakmai és kereskedelmi megállapodást kötött az angol Norwich Cityvel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az FTC Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál a napokban Angliában járt, és a helyszínen tekintette meg a Norwich és a Tottenham élvonalbeli mérkőzését. Az együttműködésnek köszönhetően a jövőben a zöld-fehér egyesület is vendégül látja tavasszal a Norwich illetékeseit Budapesten.

Orosz Pál a klub honlapján elmondta, hogy a megállapodás mindkét klub számára rendkívül előnyös lehet, a felnőtt labdarúgást és az utánpótlást is érinti. Elképzelhető lesz a két klub közötti játékosmozgás, és az utánpótlás-nevelés területén is összedolgoznak majd. A Norwich akadémiájának igazgatója nagyon nyitott volt azzal kapcsolatban, hogy a két klub a korosztályos, valamint a felnőtt csapatai a jövőben megmérkőzzenek egymással.

– Nagyon örülünk, hogy a Ferencvárosi Torna Clubot is partnereink között tudhatjuk. Ez az együttműködés biztosítja, hogy megosztjuk egymással ötleteinket, kereskedelmi lehetőségeinket, amiből mindkét egyesület profitálhat. Nagyon várjuk már, hogy a jövőben együtt dolgozhassunk az FTC-vel – értékelte a két klub együttműködését David McNally, a Norwich City, vezérigazgatója.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik