NB I

Szurkolók nélkül Romániában?

Egy erdélyi újságíró szerint a vendégdrukkerek nem mehetnek a magyar-román mérkőzésekre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vasárnap rendezték a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőcsoportjainak sorsolását a franciaországi Nizzában. A magyar Görögország, Románia, Finnország, Észak-Írország és a Feröer-szigetek társaságában az F-csoportba kerültek.

A mieink az előző világbajnoki kvalifikációs sorozatban is azonos csoportban voltak a románokkal. A hazai találkozó zárt kapus volt, de a Bukarestben komoly botrányt okoztak a magyar szurkolók, akiknek emlékezetes összecsapásaik voltak a helyi rendfenntartókkal.

Az NSO TV érdeklődésére Darvas Attila, a Hargita Népe újságírója azt mondta, szerinte a két szövetség úgy fog megegyezni, hogy ne lehessenek vendégdrukkerek a két együttes bukaresti és a budapesti meccsén.

– Nagyon kíváncsi vagyok, a két szövetség hogyan fog megegyezni. Jóval inkább oda fognak figyelni a vendégszurkolókra, de lehet, hogy az lesz, mint a szerb-horvát meccsen, tehát innentől kezdve egyáltalán nem jönnek a vendégszurkolók. Én ezt valószínűnek tartom a legutóbbi példából okulva – mondta Darvas Attila, aki hozzátette, ez egyelőre csak az ő sejtése, a román szövetség részéről konkrétan még nem volt szó róla.

Olvasói sztorik