NB I

Pécsen védhet Antal Botond?

Hétfőn délig bejelentés várható a kapus ügyében, aki tavasszal is védeni szeretne, de a Diósgyőr csak nyártól szerződtette.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Úgy tűnt, hogy a Ferencvároshoz szerződő Dibusz Dénes távozása után stabilan Gőcze Gergő lesz a PMFC első számú kapusa, a cseréje pedig Steer Bence, aki a felkészülési mérkőzéseken jó teljesítményt nyújtott. Ehhez képest Márton Gábor edző január 16-án azt nyilatkozta, hogy kell még egy kapust igazolniuk Gőcze mellé.

– Mindenképpen olyan kapusban gondolkozunk, aki az elmúlt időszakban védett és kipróbált játékos – szögezte le a tréner.

A közelmúltban a Romániából hazatérő Pogacsics Krisztiánt tesztelték a baranyaiak, de úgy tűnik, váratlanul még jobb megoldást találtak. A Kecskemétről távozó Antal Botondot ugyanis már mindenki összeboronálta a Diósgyőrrel, a borsodiak viszont vasárnap bejelentették, hogy csak nyártól szerződtették a játékost, aki így tavaszra szabaddá vált…

– Antal Botond helyzete egy órán belül lesz hivatalos, és felkerül annak a csapatnak a honlapjára, ahová a kapus igazol – mondta a Rangadó.hu érdeklődésére hétfő délelőtt Vörösbaranyi József, menedzser.

Olvasói sztorik