NB I

Kettőt igazolt a listavezető

A Belgiumban nevelkedett Kovács Ádám legutóbb a Nyírbátor együttesét erősítette.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kovács Ádám a DVSC-TEVA csapatában folytatja pályafutását. A 22 éves támadó négyéves szerződést kötött a klubbal – áll a DVSC honlapján.

Kovács Ádám 14 éves korától a belga OUD-Hewerlee Leuven utánpótlásában nevelkedett. Tizenkilenc évesen tért vissza Magyarországra, ahol játszott a Honvéd NB II-es tartalékcsapatában, majd a Nyíregyháza együttesében is. A másodosztályban összesen 36 mérkőzésen lépett pályára és tíz gólt szerzett. Ezen kívül félszezont töltött a Vasas NB I-s csapatában, ahol öt bajnokin játszott.

Rene Mihelic is a Lokiban folytatja

Több mint egy hete készül a DVSC-TEVA együttesével Rene Mihelic, aki eddigi pályafutásával, és a Debrecenben nyújtott teljesítményével meggyőzte a szakmai stábot, illetve a klubvezetőséget. A 25 éves játékos vasárnap négyéves szerződést kötött.

Mihelic 17 éves korában mutatkozott be a szlovén első osztályban. Öt éven keresztül volt a Maribor játékosa, 134 meccsen lépett pályára és 19 gólt rúgott. Az eligazolása előtti időszakban ő viselte a csapatkapitányi karszalagot.

Huszonkét éves volt, amikor a portugál élvonalban szereplő CD Nacional csapatához szerződött, 35 mérkőzésen játszott, egy gólt rúgott. Tavaly tavasszal kölcsönben szerepelt a bolgár Levszki Szófia együttesében, itt kilenc találkozón egy gólt szerzett. Októberben igazolt a szlovén bajnokság második helyezettjéhez, az NK Zavrchoz, amelynek színeiben az utolsó hat mérkőzésen lépett pályára.

A Maribor és a Nacional színeiben összesen 25 nemzetközi meccsen kapott szerepet, és ötször talált az ellenfelek hálójába.

A szlovén U21-es válogatottban 19-szer szerepelt, és hét gól fűződik a nevéhez. Háromszor a felnőtt nemzeti csapatban is pályára lépett. Rene Mihelic támadó típusú játékos, aki a középpálya két szélén és középen is képes jó teljesítményre.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik