NB I

Egy Bouadla marad, egy távozik

A DVSC légiósai közül Selim nem igazol Törökországba, Slimane viszont szerződést bont.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerdán eldőlt, hogy Selim Bouadla marad Debrecenben. A DVSC ugyan kapott ajánlatot egy török klubtól az átigazolásával kapcsolatban, ám a Lokinak nagy szüksége van a francia középpályásra. A játékos ezt megértette, elfogadta, és teljes gőzzel készül a tavaszi szezonra.

Selim Bouadla meghatározó tagja a csapatnak. Az elmúlt két és fél évben 51 NB I-es mérkőzésen lépett pályára és nyolc gólt szerzett, ennek felét az idei szezon őszén.

Öccse, Slimane Bouadla viszont távozik Debrecenből. A 22 éves francia középpályás maga kérte a szerződése felbontását. Elmondása szerint visszatér Franciaországba. Még nem tudja, folytatja-e egyáltalán a futballt, és ha igen, akkor hol. Másfél évvel ezelőtt igazolt Debrecenbe, de az NB I-ben nem sikerült bemutatkoznia. Az előző szezonban az NB II-es tartalékcsapatban 21 meccsen lépett pályára és két gólt szerzett, míg ősszel az NB III-ban két bajnokin játszott és egy gólt lőtt. A Magyar Kupában és a Ligakupában összesen tíz mérkőzésen kapott szerepet és egy találat fűződik a nevéhez.

Mint elmondta, posztján nagyon sok jó futballista van, és nem sok esélyt lát rá, hogy be tudja verekedni magát a csapatba, emellett honvággyal is küszködik, ezért döntött a távozás mellett – írja a DVSC honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik