NB I

A Loki légiósa kellene a törököknek

Az algériai Selim Bouadla felkeltette a török másodosztályban szereplő Denizlispor érdeklődését.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Igaznak bizonyult a Nemzeti Sport Online híre, miszerint akad olyan klub, amely szívesen látná a soraiban DVSC-TEVA francia-algériai játékmesterét, Selim Bouadlát. A szerdán napvilágot látott információk szerint a középpályást a török másodosztályban szereplő Denizlispor szeretné megvásárolni, s úgy tűnik, nem reménytelen a kérő helyzete…

Bouadla az ősszel tizenhárom bajnoki meccsen lépett pályára a Lokiban és négy gólt, valamint egy gólpasszt jegyez. Amikor egészséges, mindig alapember a DVSC-ben, a 25 éves játékos szerződése 2015. június 30-ig él.

A DVSC honlapján Róka Géza klubigazgató elismerte, hogy valóban érkezett ajánlat Selim Bouadlaért.

– A labdarúgó komoly értéke a DVSC csapatának, nagy szükség lenne rá tavasszal a bajnoki címért folytatott versenyfutásban. A klub anyagi stabilitására azonban kedvező hatással lenne, ha komoly összegért sikerülne értékesíteni a középpályás játékjogát. Alaposan meg kell fontolni, hogyan döntünk – mondta a klubvezető.

Sokan már biztosra veszik, hogy a Diósgyőrből távozó Tisza Tibor az élvonal listavezetőjénél folytatja pályafutását, de úgy tűnik, erre kevés az esély.

– Tisza Tibort kiváló labdarúgónak tartjuk, tizenkilenc éves koráig a DVSC-ben nevelkedett. Nagyon sajnáljuk, hogy eddigi pályafutása során nem lépett pályára NB I-es mérkőzésen a Loki színeiben. Úgy látjuk, erre jelenleg is kevés az esély, mert a játékos és a klub elképzelései igen távol állnak egymástól – folytatta Róka Géza. – Slimane Bouadla Nyíregyházára igazolása egyáltalán nem vetődött fel a két klub között. Rezes László kölcsönadásáról sem volt szó, azonban játékjogának végleges átadására nagy valószínűséggel hamarosan sor kerülhet, így a középpályás végleg a Szpariban folytathatja pályafutását. Kovács Ádám teljesítményével meg vagyunk elégedve, szinte biztos, hogy szerződést kap a DVSC-től, az aláírásra hamarosan sor kerülhet.

A Csákvár labdarúgójáról, Berki Istvánról a debreceni klubigazgató elmondta, hogy a tartalékcsapattal edzett három napot. Tehetséges, fiatal játékosnak tartják, de amennyiben leigazolták volna, akkor valamelyik NB III-as csapatban játszott volna tavasszal. A feltételes módból arra következtetni, hogy kútba esett a megegyezés.

– Dudás Ádám neve felvetődött a klubnál, de leigazolása egyelőre nem aktuális. Bognár István játékát a DVSC figyelemmel kíséri, rendkívül tehetséges játékosnak tartjuk. Ha ilyen ütemben fejlődik, és ő is úgy akarja, akkor a jövőben magára öltheti a Loki mezét – mondta Róka Géza.

Olvasói sztorik