NB I

A Kisvárda megverte a Debrecent

A másodosztályban kiesőhelyen álló szabolcsiak 1-0-ra győztek az élvonal listavezetőjének otthonában.

Kapcsolódó cikkek

Felkészülési mérkőzés
Debreceni VSC-TEVA – Kisvárda FC 0-1 (0-0)
Debrecen. Játékvezető: Solymosi
DVSC: Novakovics – Lázár P., Brkovics, Mészáros N. (Szatmári), Korhut – Mihelic, Zsidai (Berdó), Bouadla, Szakály P. – Kulcsár T. (Kertész), Volas. Edző: Kondás Elemér
Kisvárda: Nacsa (Petranics) – Kornutyák (Bodnár L.), Bognár (Hegedűs), Mboussi (Hidi), Fodor (Molnár R.) – Miskolczi, Venczel, Nagy B. (Varga A.), Popovics (Oláh D.) – Irhás (Brankovics), Üveges (Farkas M.). Edző: Révész Attila
Gólszerző: Üveges (65.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-es Kisvárda ellen játszott felkészülési mérkőzést a DVSC csapata. Bár reggelre elég komoly hómennyiség Debrecen lakosait is, a pályamunkások hajnaltól áldozatos munkával játékra alkalmas állapotba hozták a pályán. Az erős széllel, a folyamatos havazással és a nagy hideggel így is meg kellett küzdeniük a játékosoknak.

A Loki nagy elánnal kezdett, szinte végig az ellenfél térfelén folyt a játék, ugyanakkor a Kisvárda kontrából két nagy helyzetet is kidolgozott, de Nenad Novakovics mindkétszer védett. Több lehetőség azonban a DVSC-TEVA előtt adódott. Brkovics fejese centikkel ment mellé, de Kulcsár Tamás és Dalibor Volas is betalálhatott volna. Amikor gólt szerzett a házigazda, les miatt nem adta meg a játékvezető. Az első félidőben végén Rene Mihelic került helyzetbe, de az utolsó pillanatban felszabadítottak a vendégek.

A második felvonás elején a csereként beállt Kertész Tamásnak volt két ígéretes lehetősége. A 65. percben a vendégek váratlanul vezetést szereztek: Üveges Szabolcsot ugratták ki, aki a bal alsó sarokba lőtt. Az utolsó öt percben Lázár Pál fejelt a kapufára, illetve Volas előtt adódott nagy helyzet, de kimaradt.

Időközben eldőlt, hogy a folyamatos havazás következtében irreálissá váló körülmények, és a sérülésveszély miatt a Létavértes elleni, délutánra tervezett edzőmeccs elmarad – írja a DVSC honlapja.

Olvasói sztorik