NB I

Németh Máriót vinné a Diósgyőr?

A Haladás egyik legtehetségesebb játékosát egy olasz élvonalbeli klub is kiszemelte magának.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Nemzeti Sport Online információi szerint a DVTK legújabb kiszemeltje a Szombathelyi Haladás fiatal középpályása, Németh Márió.

– Arról halottam, hogy Szivics edzőnek tetszik Márió játéka, de semmiféle hivatalos megkeresés nem volt. Nekem ez új – mondta a haladasfc.hu oldalon, Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője.

Megkeresésünkre a játékos ügyeit intéző iroda képviseletében Illés Zoltán nem cáfolta, hogy több érdeklődő van Németh Márió iránt, nem csak itthonról, hanem külföldről is.

– Volt egy olasz első osztályú csapat, amely megfigyelőt küldött a három-hármas döntetlenre végződött Magyarország–Portugália U19-es válogatott mérkőzésre – mesélte Illés Zoltán. – Együtt néztem vele a találkozót, és utána egyből pozitívan beszélt Márióról, aki óriási szabadrúgás-gólt lőtt, és gólpasszt adott. Ez a bizonyos itáliai klub fél évre kölcsön akarta venni ingyen, és utána döntötte volna el, hogy megvásárolja-e, vagy sem. A Haladásnak nem volt megfelelő ez az ajánlat az ingyenesség miatt, és itt el is akadt a történet. Magyar érdeklődő is van iránta, de még annyira az elején tart az ügy, hogy részletekbe nem szeretnék belemenni.

Olvasói sztorik