NB I

Négy plusz egy távozó

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szombati, Vasas elleni felkészülési mérkőzésen összesen nyolc próbajátékos lépett pályára, hogy bizonyítsa, helye van a DVTK csapatában.

– A mai napon az volt a legfontosabb, hogy lássuk, mire képesek a próbajátékosok, akikről nem szabad elfelejteni, hogy szabadon igazolhatók – nyilatkozta a klub honlapján Tomiszlav Szivics vezetőedző. – Teljesen senki nem győzött meg, de lesznek olyanok, akik tovább maradnak, míg másoknak megköszönjük, hogy eljöttek Diósgyőrbe. Sajnálom, hogy a játékvezetők elrontották mindkét csapat felkészülési mérkőzését azzal, hogy adtak egy piros lapot, majd a Vasas vezetőinek kérésére sem engedték, hogy újabb játékost küldjünk pályára.

A szakmai stáb megköszönte Marko Milics, Milos Nenadovics, Ladislav Sosták és Stefan Miloszavljevics munkáját, ők biztosan nem lesznek a diósgyőri klub labdarúgói. Pim Bouwman játéka tetszett a vezetőedzőnek, de ő is hazautazik, azonban a tesztelése később folytatódhat.

Lazar Marjanovics, valamint a két fiatal, Bányász Nikola és Nikola Sztojanovics továbbra is Diósgyőrben készül, ők várhatóan pályára lépnek szerdán, a Balmazújváros elleni felkészülési mérkőzésen is.

Olvasói sztorik