NB I

Kovács Ádám a DVSC-ben

Az élvonal listavezetője leigazolja a fiatal csatárt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Elkezdte a téli felkészülést az élvonalban listavezető Debrecen. A játékosok különböző felméréseken vettek részt az első nap délelőttjén, így az edzők képet kapnak arról, hogy a labdarúgók milyen állapotban vannak.

Csatlakozott a csapathoz Kovács Ádám, akivel valószínűleg szerződést köt a DVSC. A fiatal támadó Belgiumban nevelkedett, utána megfordult a Bp. Honvéd, a Vasas, a Nyíregyháza és a Kecskemét csapatában is, legutóbb pedig az NB III-as Nyírbátorban futballozott – írja a klub honlapja.

– A múlt héten keresett meg a DVSC vezetősége, hogy érdeklődnek irántam, többször is egyeztettem Szima Gábor elnök úrral, a szerződtetésem részleteiről azonban még nem tudok beszámolni. A debreceni csapatot nem kell senkinek sem bemutatni, többszörös bajnokról és kupagyőztesről van szó, megtiszteltetés számomra, hogy egyáltalán felvetődött a nevem a Lokinál. Csak rajtam múlik, mennyi játéklehetőséghez jutok, nem futamodom meg a feladat elől, odateszem magam, és bízom benne, be tudom verekedni magam a gárdába – jelentette ki a haon.hu oldalon Kovács Ádám.

Olvasói sztorik