NB I

Visszatér a macedón légiós?

Az Újpest kívánságlistáján szerepel a Debrecen és a Nyíregyháza korábbi csatára, Aco Sztojkov.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az utrinski.mk híre szerint távozik a macedón Vardar Szkopje csapatától Aco Sztojkov. A harmincéves csatár 2007 tavaszán igazolt Debrecenbe, majd 2008 őszén Nyíregyházára ment, ahol egy évig futballozott. Nem volt valami termelékeny, összesen kilenc gólt szerzett bajnoki meccsen hazánkban. Korábban Olaszországban, Lengyelországban, Belgiumban és Szerbiában, később pedig Svájcban, majd Iránban játszott, aztán hazatért.

Nem elképzelhetetlen, hogy a rutinos csatár visszaigazol hazánkba, és gyarapítja góljai számát. A cikk ugyanis megjegyzi, hogy az albán Tirana, valamint az Újpest csapata keresi. A sport.com.mk megírta, hogy Sztojkov néhány nappal ezelőtt hivatalos ajánlatot kapott az FK Tiranától, míg újpesti részről mindössze érdeklődésről van szó. Egy másik írásban egyébként az MTK is szerepel, mint érdeklődő.

Az ekipa.mk írásából kiderül, hogy a támadó tíz nap gondolkodási időt kért az albánoktól, mielőtt válaszol az ajánlatra, addig beszél a magyar klubbal, és megvárja, hogy a Vardar Szkopje együtteséhez érkeznek-e új szponzorok, és javul-e a klub pénzügyi helyzete.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik