NB I

Stílusos, karakteres focit ígér

Thomas Doll, a Fradi új edzője: „Nem fogom azt mondani, hogy megjöttem a nagy Németországból, és most megtanítalak benneteket focizni.”

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerda este bejelentették, hogy a német Thomas Doll lett a Ferencváros új vezetőedzője. Az MTV-nek adott első nyilatkozatában arról is beszélt, hogy milyen felfogásban szeretné pályára küldeni a csapatát.

– Nincs más dolgunk, csak nyernünk kell, azt várják tőlünk, hogy eredményesek legyünk – kezdte Thomas Doll. – Én nagyon szeretek nyerni, és gyűlölők veszíteni. Láttam Székesfehérváron, hogy a szurkolók is nagyon szeretik a győzelmet, és szeretnek a meccs után együtt ünnepelni a játékosokkal. A szenvedélyességük a Lazio szurkolókra emlékeztetett. Megígérhetem, hogy stílusos futballt fogunk játszani, karakteres lesz a játékunk. Már az ellenfél térfelén labdát kell szereznünk, de ha szükséges, tudnunk kell taktikát váltani. Nagyon fontos még, hogy a csapat egységes legyen, mindent meg fogok tenni a játékosokért, de sokat is várok tőlük. Mindenkinek megadom a maximális tiszteletet, és ezt viszont is elvárom. Nem fogom azt mondani, hogy megjöttem a nagy Németországból, és most megtanítalak benneteket focizni, mert tudom, hogy már az én pályafutásom előtt jóval előtt is kiváló labdarúgás volt Magyarországon. A célunk, hogy a Ferencváros újra sikeres legyen.

Érdekesség, hogy azt nem hozta nyilvánosságra a klub, hogy meddig érvényes a német vezetőedző szerződése.

Olvasói sztorik