NB I

Fradi-edző: két-három nap múlva

Az egyik jelölt, a német Thomas Doll hamarosan választ vár a Ferencváros vezetőitől.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Hamburger Abendblatt HSV-blogja azt írja, hogy a csapat korábbi edzője, Thomas Doll hamarosan újra munkába állhat, méghozzá a menesztett Ricardo Moniz utódjaként a Ferencvárosnál.

A cikk megemlíti, hogy a német tréner a közelmúltban Magyarországon járt, és tárgyalt a vezetőkkel. A Fradi vezetőedzői posztjára tudomása szerint négy jelölt van, köztük Thomas Doll és Lothar Matthäus is. Döntés két-három nap múlva várható.

– A Ferencváros vissza szeretne térni a csúcsra, mivel jövő tavasszal készen lesz a Hoffenheim arénájának mintájára épülő új stadionja. Jelenleg a csapat azért küzd, hogy elérje legalább a harmadik helyet, annak érdekében, hogy indulhasson az Európa Ligában – mondta Thomas Doll.

A cikk szerzője egy személyes vallomással zárja írását. Kifejti, hogy nagyon drukkol a szakembernek, mert megérdemelné, hogy megkapja ezt az állást, hiszen nagyon jó edzője volt a HSV-nek, amellyel csak azért nem sikerült jó eredményeket elérnie, mert túl sok volt a keretben a komoly sérült. A Ferencváros neve még manapság is jól hangzik, ez egy szép feladat lenne Doll számára.

Olvasói sztorik