NB I

Alkoholproblémái vannak a Fradi edzőjelöltjének?

A szurkolói fórumok tanúsága szerint Trond Solliednak meggyűlt a baja a szeszes italokkal...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ricardo Moniz vasárnapi menesztése óta számos név látott már napvilágot a Fradi edzői posztjával kapcsolatban. Úgy tűnik, a norvég Trond Sollied lesz a befutó, hiszen az Újpest elleni, szerdai kupavisszavágót már személyesen tekintette meg. A magyar sportsajtó az elismerés hangján ír az 54 éves trénerről, aki korábban hazáján kívül Görögországban, Belgiumban és Hollandiában vállalt munkát. Országos bajnokságot, kupát és Szuperkupát egyaránt négyszer nyert, és edzőként szerepelt már a Bajnokok Ligájában is.

Az eredménysora valóban tiszteletet parancsoló, a Rangadó.hu csütörtök esti értesülése szerint azonban árnyoldala is lenne az ő szerződtetésének, ugyanis állítólag alkoholproblémákkal küszködik.

Persze, ezt nem lehet hitelt érdemlően bizonyítani, az mindenesetre több mint árulkodó, hogy norvég-, angol- és hollandnyelvű szurkolói fórumok is foglalkoztak Trond Sollied és az alkohol kapcsolatával. Idehaza már egy Fradi-drukker is tudomást szerzett róla, sőt mindez az FTC egyik szurkolói oldalának is témát szolgáltatott.

Ez a cikk megjegyzi, hogy Trond Sollied pályafutása szépen, fokozatosan süllyed az utóbbi években. A Herenveen volt az utolsó olyan csapata, amellyel komoly sikereket ért el, márpedig az a 2008–2009-es szezonban volt, vagyis nem tegnap. Azóta járt a nem éppen klubfutballjáról híres Szaúd-Arábiában, hetedik lett a belga bajnokságban a Genttel, és onnan is egy év után távozott. Majd jött a legutóbbi török kaland, amiről a Rangadó.hu is írt néhány nappal ezelőtt.

Szintén a mindigessoha.hu közöl egy képet, miszerint a világ legnépszerűbb internetes keresőprogramjában, a Google-ban a harmadik sorban, tehát előkelő helyen szerepel Sollied neve mellett az alkoholista kifejezés…

Olvasói sztorik