NB I

„Nincs a fejében, hogy el akarna menni”

Menedzsere szerint tapogatózó megkeresés már több helyről is volt a szombathelyi Predrag Bosnjak iránt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A csakfoci.hu információi szerint a Videoton FC figyelmét felkeltette a Szombathelyi Haladás játékosa, Predrag Bosnjak. A magyar állampolgársággal is rendelkező védőjátékost képviselő ügynökség részéről Illés Zoltán a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy a 28 éves labdarúgó nagyon jól érzi magát Szombathelyen, de ha szakmailag és anyagilag is csábító ajánlat érkezik, akkor nyilván elgondolkozik rajta.

– Konkrét megkeresés nem érkezett Predrag Bosnjakkal kapcsolatban. Nem tudom, hogy a Haladás vezetőit a Videoton, vagy bármely más klub megkereste-e, de nem vagyok meglepődve, hogy mindez szóba került, mert tapogatózó megkeresés már több helyről is volt – mondta Illés Zoltán. – Nagyon jó őszt produkált, sőt voltak olyan meccsei is, amelyek után az ellenfél edzője odajött hozzám, és jelezte az érdeklődését. Mivel élő szerződése van, először a klubbal kell megegyeznie, aki le akarja igazolni. Ha olyan ajánlat érkezik iránta, ami a Haladás számára megfelelő, akkor a klub bizonyára nem fog elzárkózni a tárgyalások elől. Bosnjak nagyon jól érzi magát Szombathelyen, nincs a fejében, hogy el akarna menni, de az üzlet az üzlet, tehát ha olyan ajánlat érkezik valahonnan, aki szakmailag és anyagilag is csábító, akkor nyilván elgondolkozik rajta.

A Rangadó.hu érdeklődésére Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője elmondta, hogy még a klubhoz sem érkezett konkrét megkeresés Predrag Bosnjakkal kapcsolatban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik