NB I

Otthon játszanak az esélyesek

Kedden két mérkőzést rendeznek a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágói közül.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szerdai meccsek komolyabb izgalmakat ígérnek, hiszen kedden a Debrecennek illene legyőznie másodosztályú ellenfelét, ráadásul az első találkozó 1-1-es eredménye a címvédő számára kedvező. Mivel az NB I-ben kiesőhelyen álló MTK múlt héten nagy meglepetésre 3-0-ra nyert Kecskeméten, a fővárosi visszavágó lefutottnak tűnik.

– Nagyszerű rajtot vettünk a kupában, hiszen a Szeged ellen továbbjutottunk, most pedig idegenben szereztünk jelentős előnyt a Kecskemét ellen. Ez okot ad a bizakodásra, ennek ellenére nem szabad könnyelműsködnünk, mert az megbosszulhatja magát. Csak akkor juthatunk tovább, ha mindenki maximálisan összpontosít a találkozóra – mondta az MTK honlapján Garami József.

Az alföldiek közül Antal Botond, Vladan Szavics, Pekár és Barry sérülés, Vukaszovics pedig eliltás miatt fog hiányozni. Bekő Balázs a KTE honlapján elmondta: ennek ellenére nem feltartott kézzel szeretnének pályára lépni, de elsősorban a Kaposvár elleni bajnoki meccs élvez prioritást.

– Az első meccs sajnos úgy alakult, ahogy, éppen ezért nagyon nehéz visszavágó elé nézünk. Semmiképpen sem szeretnénk feltartott kézzel pályára lépni, igyekszünk a maximumot kihozni a visszavágóból a hiányzók ellenére is, de az első meccs eredményének tükrében, jelenleg a Kaposvár elleni bajnoki a legfontosabb számunkra – mondta Bekő Balázs

Magyar Kupa, nyolcaddöntő

December 3. kedd

17 óra: Debreceni VSC-TEVA – Dunaújváros PASE (az első mérkőzésen 1-1)

17.30: MTK – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano (3-0)

December 4. szerda

16 óra: Lombard Pápa Termál FC – FGSZ Siófok (2-1)

17.30: Szombathelyi Haladás – Nyíregyháza Spartacus (1-0)

18 óra: Győri ETO – Kaposvári Rákóczi (2-1)

18 óra: Pécsi MFC-Matias – Bp. Honvéd (1-1)

18 óra: Újpest FC – Ferencvárosi TC (0-0)

18 óra: Diósgyőri VTK – Videoton FC (0-0)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik