NB I

Gyönyörű gólt rúgott Huszti

Vasárnapi légiós-körképünkben honfitársaink külföldi eredményeit kísérjük figyelemmel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra ezekben a ligákban. Gyűjtőcikkünkben a vasárnapi játéknap történéseit foglaljuk össze.

Stieber Zoltán és Korcsmár Zsolt csapata, a Greuther Fürth a Sváb Dánielt foglalkoztató Cottbust fogadta a német másodosztályban. Az 1-0-ás végeredmény már az ötödik percben kialakult. Stiebert a 91. percben cserélte le edzője, míg Korcsmár keretben sem volt. A vendégeknél Sváb a kispadon nézte végig a találkozót.

A Király Gáborral a kapuban felálló 1860 München csapatára fontos meccs várt, hiszen a közvetlen rivális, Bochum együtteséhez látogattak. A bajorok 2-1-re megnyerték az összecsapást, és meg is előzték a vendéglátójukat a tabellán. A magyar válogatott hálóőrének alakulata a hetedik a Bundesliga 2-ben.

A hét meccse nyeretlen Hannover az Eintracht Frankfurt csapatát fogadta a Bundesliga 14. fordulójában. A hazaiak magyar támadója, Huszti Szabolcs kezdőként lépett pályára, és 2-0-ra megnyert mérkőzésen gólt is szerzett. A 68. percben egy szabadrúgást tekert gyönyörűen a bal felsőbe.

https://www.youtube.com/watch?v=szY8zFOvkPU

Gulácsi Péter végig a kapuban állt, amikor csapata, a Red Bull Salzburg hazai pályán 4-0-ra verte a Ried együttesét. A Sáfár Szabolcsot foglalkoztató Innsbruck is játszott vasárnap az osztrák élvonalban, és a Rapid Wien otthonában kapott ki 3-0-ra. A sérüléssel bajlódó Sáfár keretben sem volt.

A kispadon ülve nézte végig csapata 4-1-es győzelmét Vadócz Krisztián. A magyar védekező középpályás együttese, az Odense az Aarhus-t verte hazai pályán.

A Genk a Leuven alakulatát látta vendégül a belga élvonalban. A Köteles László nélkül felálló hazaiak 3-0-ra győztek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik