NB I

Tilos szidni a csapatot és az edzőt

Kivezettetik a lelátóról az összes olyan győri szurkolót, aki kritizálni meri Pintér Attilát és a játékosokat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Győri ETO szerdán 1-1-es döntetlent játszott az NB II-es Sopronnal a Ligakupában. A Kisalföld című megyei napilap beszámolója szerint a meccs utóélete sokkal érdekesebb, mint maga a mérkőzés volt. Az a kevés szurkoló, aki a helyszínen tekintette meg a találkozót, hangot adott nemtetszésének, nem irodalmi stílusban. Ezt Pintér Attila és Tarsoly Csaba is zokon vette, és a biztonsági személyzet kíséretében odamentek a szurkolókhoz, számon kérni a viselkedésüket. A tulajdonos részéről állítólag elhangzott, hogy szívesen visszafizeti a bérlet árát, de a kritizálók inkább ne jelenjenek meg a meccsen.

De ez még nem minden! A klub állítólag felkereste a biztonságért felelős Pantent Security Kft. képviselőit, hogy a jövőben vezessék ki a nézőtérről azokat, akik bírálják, szidják a csapatot, és/vagy a vezetőedzőt. Ennek a kérésnek a biztonsági cég nem kívánt eleget tenni, ezt jószerivel végre sem tudnák hajtani. Így a klub felbontotta a biztonsági cég szerződését – írja a taccs.hu.

FRISS:

A Rangadó.hu érdeklődésére Bauer László, a Patent Véd Vagyonvédelmi Kft. ügyvezetője a következőket közölte az üggyel kapcsolatban:

„A Patent Véd Vagyonvédelmi Kft. ügyvezetőjeként a megkeresésükben szereplő írásra sem véleményt nyilvánítani, sem pedig nyilatkozni nem kívánok. Közlöm, hogy cégünk, mint a Győri ETO Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. sportrendezvény rendezői feladatainak ellátója, a klubbal érvényben lévő szerződésünket 2013.november 14. napjával (30 napos felmondási idővel) felmondtuk.”

Olvasói sztorik