NB I

Kivégezte magát az Újpest

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Honvéd – Győri ETO 1-1

Marco Rossi, Honvéd: – Taktikus mérkőzés volt, megérdemeltük volna a győzelmet. Háromszor annyi helyzetünk volt, mint a győrieknek. Ha így játszunk a jövőben is, akkor még sok győzelmet arathatunk. Természetesen mindig javulni kell valamiben, a mai mérkőzésen önbizalomban kellett volna. A játékosaink megfelelő technikai tudással rendelkeznek, ha ezt el is hiszik magukról, akkor legközelebb már jobban mennek az egyérintős játékok is.

Pintér Attila, Győr: – Körülbelül tizenöt-húsz perc emberfórt engedtünk a Honvédnak. Egy-két játékosomnak jobban vissza kellett volna támadnia, így több lehetőséget tudtunk volna kiharcolni. A második félidőben jót tettek a cserék, többet mertünk vállalni. Szerencsétlen gólt kaptunk, Svec elcsúszott a beadásnál. Igazságos döntetlen született, nem lehet húsz percet engedni az ellenfélnek.


Újpest – Debrecen 1-4

Nebojsa Vignjevics, Újpest: – Úgy fejeztük be a mérkőzést, ahogy elkezdtük. Gyakorlatilag kivégeztük magunkat a gyorsan bekapott három góllal. A kiállítás csak az egyik buta hiba volt sok közül, Nego hiányozni fog a következő mérkőzésen. A jobb oldalunk valóban jól mozgott, több jó keresztlabdánk is volt, de a bal oldalunkat sem bántanám, hiszen most játszottunk először ebben a felállásban. Antón sérült, így a jobblábas Ngawa pótolta, természetes, hogy nehezebben mozgott a bal oldalon. Kár lenne erre fogni a vereséget.

Kondás Elemér, Debrecen: – Nagyszerűen játszottunk, elégedett vagyok a csapatommal. Szinte végig hiba nélkül futballoztunk. A játékosok jól oldották meg a feladataikat. Jól kezdtük a mérkőzést, minden helyzetünket góllal fejeztük be. Utána természetes, hogy visszaálltunk, kontrákra rendezkedtünk be. Ilyenkor a hazai csapatnak kell többet vállalnia, jött is előre az Újpest, de nekünk is megvoltak a helyzeteink továbbra is. Tizenegyest is kaptunk, gólt is lőttünk. Erre játszottunk.


Paks – Haladás 0-1

Horváth Ferenc, Paks: – Nagyon jó csapatnak tartom a Haladást, Magyarországon talán az egyik legjobbnak. Nem összevásárolt játékosokból állnak, nem úgy alakultak ki, hogy akire az edző rámutatott azt megvásárolták. Több meccsüket is megnéztem, és állíthatom, hogy komoly munka folyhat Szombathelyen, mert nagyon jól futballoznak. Büszke vagyok arra, hogy így játszottunk ellenük, mert ha talán nem is volt a legjobb mérkőzés, azért legalább egy döntetlent megérdemeltünk volna. Sőt, én úgy láttam, hogy mi közelebb álltunk a győzelemhez. Egy barátom szerint kétféle edző létezik: a szerencsés, meg a szerencsétlen. Én most az utóbbiba tartozom, mivel megtettünk mindent a győzelemért, sok munka volt a mérkőzésben, de mégsem sikerült. Ennek ellenére úgy látom, hogy ráléptünk egy olyan útra, ami felfelé vezet.

(forrás: paksifc.hu)

Artner Tamás, Haladás: – Múlt héten nagyon jól játszottunk, most kevésbé. Sokat utaztunk, sok energiát kivett ez belőlünk. A mai győzelem annak köszönhető, hogy igazi csapatként küzdöttünk. A második félidőben nem tudott mit kezdeni velünk a Paks, a cserékkel felfrissítettük a csapatot, szerkezetet is váltottunk, ez lendületet adott nekünk. Peti gyönyörű gólt szerzett, érdemes lesz mutogatni a tévében. Büszke vagyok a csapatomra, hétről-hétre mindenki keményen dolgozik, a mérkőzéseken pedig egymásért is küzdenek a fiúk.


Mezőkövesd – Pécs 0-1

Véber György, Mezőkövesd: – Azért nem nyertünk több góllal, mert támadóink elemi hibákat követtek el. Kacagtató dolgokat műveltek, nekem pedig lassan a szívszanatóriumban lesz a helyem. Túl sokan szeretnék, hogy kiessünk, de nekik üzenem, hogy bent fogunk maradni. Gólképtelenségünknek nem tudom az okát, kiváltképp azért, mert edzésmunkánk nyolcvan százalékát a támadószituációk megoldására helyezzük. Humorosan azt is mondhatnám, hogy majd én rúgok gólt a fiúk helyett. Az egyéni képességek döntenek, a szituációkat jól kell, vagy jól kellene megoldanunk, de ez még nem megy nekünk, mert az, hogy igazából nem tudunk futballozni, nem újság, hiszen ezt az egész magyar mezőnyre elmondhatjuk.

Lőrincz Emil, Pécs: – Az első harminc percben nem volt problémánk, nem hagytunk területet ellenfelünknek, aztán itt is – ott is történtek védelmi hibák. A szünet után stabilak voltunk, nem hagytunk területet a hazaiak gyors embereinek, és kontratámadásokra építettük taktikánkat. Maximálisan elégedett vagyok a mérkőzés alakulásával, és természetesen az eredménnyel, a három ponttal is.

(forrás: boon.hu)

Puskás Akadémia – MTK 1-1

Benczés Miklós, Puskás FC: – Igazságos végeredmény született. A vezetés után voltak lehetőségeink, ugyanakkor az MTK is sokat tett az egyenlítésért. Bosszús vagyok, de nem elégedetlen. A hosszabbításban elkerülhető gólt kaptunk, az elégedettség azért volt meg bennem, mert az MTK már korábban is gólt szerezhetett volna. Voltak jó periódusai a mérkőzésnek, változóan forogtak veszélyben a kapuk. Igazságos döntetlen született.

Garami József, MTK: – A csapatom játékával elégedett vagyok, az első félidőben sikerült néhány gólhelyzetet is kialakítanunk, amelyeket sajnos kihagytunk. Az ellenfél gyönyörű lövéssel szerzett vezetést, de elég sokat tettünk az egyenlítésért.

(forrás: pfla.hu)


Kaposvár – Videoton 1-0

Prukner László, Kaposvár: – Az előző hazai mérkőzéseinken is megvoltak a lehetőségeink. Most viszont jobban koncentráltunk, jobban alárendeltük magunkat a játéknak, így megérdemeltük a sikert. Nagyon örülünk a három pontnak, nagyon kiböjtöltük az elmúlt időszakot. Azzal léptünk picit előrébb, hogy nem hagytuk, hogy az egy az egy elleni szituációkat megnyerje a Vidi, mindig volt olyan játékos, aki segített a másiknak. Ennek köszönhetjük, hogy kevés lehetősége volt a Vidinek. A játékosok az egész mérkőzés alatt végig jól küzdöttek.

José Gomes, Videoton: – Először is gratulálok a Kaposvárnak és Prukner Lászlónak a három ponthoz! Ez egy rossz mérkőzés volt számunkra. Az első félidőben nagyon harciasak voltak a hazaiak, látszódott, hogy meg akarják nyerni a meccset, az egy az egy elleni szituációkat jól oldották meg. A második játékrészben sikerült felpörögnünk, széthúztuk a pályát, jobban játszottunk. Hozzátartozik a meccs krónikájához azonban, hogy a tv-felvételek alapján, az első félidőben Nikolics helyzeténél egyértelműen tizenegyest kellett volna ítélnie a játékvezetőnek, a kaposvári büntetőnél viszont nem, hiszen látható, Szolnoki nem ért hozzá az ellenfél játékosához. Ez nem változtat az eredményen és azon, hogy nem játszottunk jól, de hozzátartozik az eseményekhez. Természetesen összességében nem vagyok elégedett.

(forrás: Sport TV és vidi.hu)


Diósgyőr – Ferencváros 1-4

Tomiszlav Szivics, DVTK: – Jól kezdtük a mérkőzést, de utána nem tudtunk mit kezdeni a Ferencváros nyomásával. Sok teret adtunk az ellenfelünknek. A Fradi ma jobb volt, gratulálok neki. Nem esett jól ez a vereség, de megyünk tovább, jövő szombaton már újabb bajnoki forduló következik. Szeretnénk minél több pontot gyűjteni a hátralevő mérkőzéseken.

Máté Csaba, FTC: – Ezzel a sikerrel kilábalhatunk a gödörnek nevezett dologból. Mi is emberek vagyunk, természetes, hogy megviseltek bennünket az Akeemmel történtek. De profi játékosok és edzők is vagyunk, menni kell tovább, tennünk kell a dolgunkat. Ennek megfelelően igyekszünk felkészíteni a csapatot, úgy gondolom, ez ma sikerült is.


Lombard Pápa – Kecskeméti TE 3-1

Tóth Bálint, Pápa: – Keneseivel az elmúlt időszakban többet beszélgettünk, mint edzettünk a sérülése miatt. Ő olyan, hogy ha egy félidőre áll be, akkor egy félidőre áll be, ha húsz percre, akkor húsz percre. Tudja a kötelességét, és nagyon érzi a kaput, tudja, hova fog érkezni a labda, igazi befejező csatár. Debrecenben is betalált, és most is. A játékost kell dicsérni, nem az edzőt. De nem szabad megfeledkezni a csapat többi tagjáról sem, hiszen például Tóth Gábor remekül adott középre a gól előtt. Igazi csapatmunka volt.

Bekő Balázs, KTE: – Sajnos a második félidő első tíz percében bekövetkezett rövidzárlat megpecsételte a sorsunkat. Tíz emberrel is pariban voltunk, tizeneggyel meg pláne. A játékvezetőnek semmi különöset nem mondtam, ezt inkább megtartanám magamnak. Nem volt semmi csúnya, talán kicsit elragadott a hév, türelmetlen voltam. A baloldali védőnk kiállítása után meg kellett lépni a cserét, de én sem számítottam rá, hogy tíz percen belül kapunk két gólt. Utána meg lettek volna a lehetőségek, de a kétgólos hátrány sok volt a csapatnak.

Olvasói sztorik