NB I

A tizenharmadik forduló hiányzói

A következő kör eltiltottjai, illetve eltiltás közelében lévő játékosai ismét egy helyen!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A legutóbbi bajnokikon is villantak a sárga, illetve piros lapok, így törvényszerű, hogy lesznek eltiltottjai az OTP Bank Liga 13. fordulójának. Összeállításunkból kiderül, mely csapatok nem állhatnak fel teljes kerettel, valamint kik azok a játékosok, akik könnyen az automatikus eltiltás sorsára juthatnak ebben a fordulóban.

Lombard Pápa – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano

Péntek, 19 óra

A Lombard részéről Youcef Sekour, a vendégektől Póti Krisztián rendelkezik négy sárga lappal. Eltiltottja nem lesz a találkozónak.

Diósgyőri VTK – Ferencvárosi TC

Szombat, 14 óra

Kádár Tamás biztosan kihagyja a találkozót az előző fordulóban begyűjtött piros lapja miatt. A Fradi részéről csak a négy sárga lappal álló Holman Dávidot kell megemlíteni, eltiltott nincs.

Mezőkövesd-Zsóry – Pécsi MFC-Matias

Szombat, 16 óra

A mezőkövesdi Fótyik Dominik eltiltását mérsékelte a fegyelmi bizottság, így már csak ezt a mérkőzést kell kihagynia. A pécsieknél Fodor Ferencnek van négy sárga lapja, így neki óvatosabban kell játszania.

Kaposvári Rákóczi – Videoton FC

Szombat, 16 óra

A hazaiak légiósa, Addo begyűjtötte ötödik sárgáját, így ő csak a nézőtéren foglalhat helyet. Okukának is figyelnie kell, neki négy sárga lapja van. A vendégeknél is lesz egy hiányzó: Paolo Viníciusnak is összegyűlt az öt sárgája. Mellette Caneira és Szolnoki Roland is közel áll a kényszerpihenőhöz, mindketten négy sárgával rendelkeznek.

Puskás Akadémia – MTK

Szombat, 18 óra

A fővárosiaknál Poór Patrik immár négy sárga lappal rendelkezik. Eltiltás miatt nem lesz hiányzó a találkozón.

MVM Paks – Szombathelyi Haladás

Szombat, 20 óra

Két eltiltottjuk is lesz a paksiaknak: Fiola Attila begyűjtötte ötödik sárga lapját, így automatikusan kihagyja a meccset. Horváth Ferenc vezetőedzőt pedig visszaesőként egy bajnokitól tiltotta el az MLSZ. Kecskés Tamás, Könyves Norbert és Windecker József négy-négy sárga lappal rendelkezik. A Haladásnak is több eltiltás közelében lévő játékosa van: Devecseri Szilárd, Nagy Gábor, Simon Ádám és Gyurján Bence is négy sárga lapot gyűjtött az eddigi bajnokikon.

Újpest FC – Debreceni VSC-TEVA

Vasárnap, 16.30

A hazaiaknál Litauszki Róbert és Bavon Tshibuabua, a Debrecennél Lázár Pál, Szakály Péter, valamint Zsidai László is négy sárga lappal rendelkezik. Eltiltott nincs a két keretben.

Bp. Honvéd – Győri ETO FC

Vasárnap, 18.30

A hazaiaknál teljes lehet a keret, négy sárgája sincs senkinek. A győrieknél két játékosnak kell jobban fegyelmeznie magát: Nemanja Andrics és Nikola Trajkovics is négy sárga lappal áll pillanatnyilag.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik