NB I

Sorozatos érdekességek

Amióta José Gomes irányítja a Videotont, a csapat minden bajnoki mérkőzésen szerzett gólt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Diósgyőr jó és az Újpest rossz sorozatától hangos a magyar foci az élvonal 11. fordulóját követően. Igen ám, de az MLSZ honlapjának összeállításából kiderül, hogy ennél a kettőnél jóval több széria folytatódott az elmúlt hétvégén.

A pécsiek a gólszerzésben jók, a pontszerzésben nem annyira; az MTK mindig ugyanazt az eredményt produkálja; az FTC nem győzni jár Kaposvárra…

Videoton

A székesfehérváriak eddig mind a hét hazai bajnoki mérkőzésüket megnyerték a jelenlegi szezonban. Amióta José Gomes irányítja a csapatot, minden bajnoki mérkőzésen szereztek gólt. Sorozatban a negyedik hazai bajnoki találkozójukon nem kaptak gólt.

MTK

A fővárosi kék-fehérek számára a 2-0 a slágereredmény a Lombard FC ellen, hiszen a szombati volt megszakítás nélkül a negyedik alkalom, hogy ezt az eredményt produkálták a pápaiakkal szemben.

Pápa

A legutóbbi három bajnoki meccsén egyetlen pontot sem szerzett a csapat.

Debrecen

Először nyertek idegen bajnoki mérkőzést a mostani idényben. A szombatit megelőzően március 2-án zárt idegenbeli bajnokit kapott gól nélkül a DVSC, érdekesség, hogy akkor is Kecskeméten. A Loki szerb kapusa, Nenad Novakovics 2012. július 28. után szerepelt ismét az élvonalban. 2011 márciusában éppen a Kecskemét otthonában mutatkozott be a hajdúságiak színeiben az NB I-ben.

Diósgyőr

Sorozatban hetedik bajnoki mérkőzését nyerte meg a DVTK, ez klubrekord, ráadásul sorozatban a hetedik bajnokiján nem kapott gólt. A miskolciak történetük során először nyertek Pakson bajnoki meccset.

Paks

Ebben az idényben először kaptak ki hazai pályán a bajnokságban. Legutóbb a Kecskemét tudott nyerni a tolnai városban, érdekesség, hogy az alföldiek edzője akkor Horváth Ferenc, a jelenlegi paksi tréner volt.

Bp. Honvéd

Sorozatban a harmadik győzelmét aratta a bajnokságban a kispesti csapat.

Pécs

A PMFC a legutóbbi négy fordulóban nyeretlen maradt, mindössze egy pontot szerzett. Továbbra is tart az a sorozat, hogy a csapat minden bajnoki fordulóban szerez gólt.

Újpest

Sorozatban a hatodik bajnoki mérkőzésükén maradt nyeretlen a csapat.

Győr

Lipták Zoltán először szerzett bajnoki gólt győri játékosként. Élvonalbeli mérkőzésen ezt megelőzően legutóbb 2012. április 28-án, éppen a vasárnapi ellenfél, az Újpest színeiben talált a kapuba.

Ferencváros

Továbbra sem szakadt meg a rossz sorozat, a Fradi 1977 óta nem tud bajnokit nyerni Kaposváron. A zöld-fehérek a legutóbbi három fordulóban mindössze egy pontot szereztek, éppen most, a Rákóczi ellen. Ez volt az első döntetlenjük a jelenlegi bajnoki idényben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik