NB I

Dicséretes Böde-gól

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kaposvár – Ferencváros 1-1

Prukner László, Kaposvár: – A mutatott játék, az akarás, küzdelem alapján megérdemeltük volna a győzelmet. Sajnos ilyen szériában vagyunk, vagy a mérkőzés elején, vagy a végén gólt kapunk. Igaz, a végén sokat veszélyeztetett a Ferencváros a beadásaival, a helyzetek alapján mégis amellett voksolok, megérdemeltük volna, hogy megszerezzük a három pontot. Azt gondolom, ha az elején nem kapunk gólt, akkor bárkivel pariban tudunk lenni a következő mérkőzéseinken is

Ricardo Moniz, FTC: – Nagyon csalódottak vagyunk. Nem dolgoztunk ki elég helyzetet. Az ellenfél tizenhatosáig eljutottunk, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott, a lövéseinket blokkolták. Pozitívum, hogy hátrányból tudtunk egyenlíteni. Valpoort és Somalia sem tudott elégszer az ellenfél védelme mögé kerülni a széleken. Böde Dániel beteg volt a héten, dicséretes, hogy így is gólt tudott szerezni.


Újpest FC – Győri ETO FC 1-2

Kozma István, Újpest: – Számunkra is érthetetlen az első félidő első felében mutatott játékunk. Két fokozattal magasabb szinten kellett volna kezdeni hazai pályán, ehelyett a Győr játszott azon a szinten. Két ilyen gólt kapni nem lehet. Bizonytalan volt a védelmünk. Kettő-null után már csak a veszett fejsze nyele volt mérkőzés, viszont ha nem kapunk két ilyen buta gólt, akkor akár a győzelemért is harcolhattunk volna a folytatásban. Meghatározó lesz az MTK elleni mérkőzésünk, de nem mondanám, hogy élet-halál harc vár ránk. Tizenkilenc forduló még hátravan a bajnokságból.

Pintér Attila, Győr: – Nem játszottunk rosszul a második gól után sem, csak annyi történt, hogy az ellenfelünk is ott volt a pályán. Kettő-null után elkövettünk egy hibát, amit ki is használt az Újpest, de úgy érzem, a szünetben sikerült rendezni a sorokat. A második félidőben azt játszottuk, amit elterveztük, csak a gól hiányzott a játékunkból. Ez a győzelem is a csapatmunka eredménye volt, fontos sikert arattunk, gratulálok a fiúknak! Úgy érzem, közel sem volt kérdéses, hogy ki nyeri a mérkőzést.


Bp. Honvéd – Pécsi MFC 3-1

Marco Rossi, Honvéd: – Nagy különbség nem volt a két félidő között. Az első játékrészben talán többet irányítottuk a játékot. Ellenfelünk nagyon betömörült a térfelére, így helyzeteket nem tudtunk kialakítani, ráadásul a gól után még inkább a védekezésre koncentráltak a pécsiek. A második félidőben talán jobban elfáradt a Pécs, az egyenlítés után pedig jobban ki is nyíltak, így több terünk volt, ezt tudtuk kihasználni.

Lőrincz Emil, Pécs: – Amatőr gólokat kaptunk. Két fordulópont volt a mérkőzésen: az első, amikor utolsó emberként szabálytalankodtak velünk szemben, de nem kapott piros lapot a játékos, a második pedig a tizenegyes. Vissza kell néznem ezeket az erősen véleményezhető szituációkat. A Honvéd gyakorlatilag csak pontrúgásokból tudott veszélyeztetni, a hetvenedik percig gólokkal kellett volna vezetnünk. Amatőrök vagyunk, rengeteget beszélgettünk a hibáinkról, elemeztük őket, mégis ismét előjöttek. Ennél többet mi nem tudunk tenni, lehet, a játékosainknak is magukba kellene nézni. Nem akarok többet mondani, nem akarom megbántani senkit sem.


Paks – Diósgyőr 0-2

Horváth Ferenc, Paks: – Lassan nem edzőre lesz szüksége a csapatnak, hanem pszichológusra. Ha edzésből világbajnokságot rendeznének, akkor biztosan megnyernénk, mert olyan munkát végeznek a játékosok, amely előtt le a kalappal. Azonban mindenki a meccset látja, szurkoló, tévénéző és sajnos nem adjuk vissza azt, amit a tréningeken nyújtunk. Csalódott vagyok, hogy ma kikaptunk, de csináljuk tovább a dolgunk.

Tomiszlav Szivics, Diósgyőr: – Nagyon jól játszott ma a csapat. A mérkőzés előtt azt mondták az újságírók, hogy valamelyik sorozat megszakad, vagy a mi veretlenségünk, vagy a Pakssal szembeni itteni nyeretlensége a DVTK-nak. Szerencsére utóbbi lett az, örülök, hogy folytatódott a szériánk. A mérkőzés előtt azt mondtam a csapatnak, hogy nem kell kapkodni, hanem szépen, türelmesen kell futballoznunk, mert a Paksnak nehéz gólt lőni.

(forrás: boon.hu)


Lombard Pápa – MTK 0-2

Tóth Bálint, Pápa: – Gratulálok az MTK-nak, megérdemelten győztek le minket. Ez már nem az első eset volt, hogy a hazai pálya nem mellettünk szólt, és ezt értsék úgy, ahogy akarják. A csapatom nem úgy játszott, mintha nagyon kellett volna a győzelem, amikor már null-kettő volt, akkor próbáltak meg azzal az akarattal, hozzáállással játszani, ahogy az elején kellett volna, de akkor már késő volt. Megint kabaréba illő gólokat kaptunk, de ez nem a véletlen műve. Úgy néztünk ki, mint egy vert sereg. Hogy mi lenne a kiút? Majd elolvasok egy-két szakirodalmat, hogy mit lehetne tenni, mert a mai futballban mindenki nagyon okos, csak az edzők a hülyék.

Garami József, MTK: – Küzdelmes, hajtós mérkőzésen vagyunk túl, mindkét csapat törekedett a győzelemre. A második félidőben sikerült gólt szereznünk, ami megnyugtatta a csapatot, ezután is voltak lehetőségeink. Nagyon örülünk a győzelemnek, hiszen végre felénk billent a mérleg, ez egy nagyon fontos három pont volt.

(forrás: papa-ma.hu)


Kecskemét – Debrecen 0-3

Bekő Balázs, KTE: – Sokadszor estünk ugyanabba a hibába. Hátrányba kerültünk, utána pedig teljesen szétestünk. A Debrecen minden dicséretet megérdemel, mert kihasználtak minden alkalmat, amikor mi hibáztunk. Olyan pillanatokban hibázunk, amikor az teljesen érthetetlen, egyéni fegyelmezetlenségeket követünk el, nem merünk játszani. Vannak tehát problémák, mindenkinek ki kell vennie abból a részét, hogy ebből vissza tudjunk jönni.

Kondás Elemér, DVSC: – Nem indult jól számunkra a meccs, gyorsan jött a kiállítás és utána egy kényszerű cserét is végre kellett hajtanunk. Ennek ellenére a csapat végig jól futballozott, azt csináltuk, amit ilyenkor kell. Masszívan fogtuk a területeket, abból vezettünk kontrákat, ezekből sikerült három szép gólt szereznünk. Gratulálok a játékosoknak!

(forrás: kecskemetite.hu)


Videoton – Puskás FC 3-0

José Gomes, Videoton: – A mérkőzés előtt is mondtam, hogy nem számítok könnyű mérkőzésre. Ezt az első hatvan perc igazolta is. A Puskás csapatának remek játékosai vannak, olyan fiatalok, akik nagyon sokat fejlődnek az akadémián. Biztos vagyok benne, hogy ez a csapat a középmezőny felső részében fog végezni a bajnokság végén. Ami a csapatomat illeti, minden mérkőzésünkön más és más nehézségekkel találjuk szembe magunkat, de sikerül ezt megoldani. Napról-napra egyre jobban bízok a játékosaimban. Biztos vagyok benne, hogy sikerül elérni a céljainkat.

Benczés Miklós, Puskás FC: – Úgy gondolom, volt három gól a két csapat között, hiszen a vége három-null lett. A Videoton jelenleg ennyivel jobb, nem tudtuk eltüntetni a két csapat között meglévő különbséget. Nem is a védelmünkkel volt a gond, egyszerűen keveset birtokoltuk a labdát, nem voltunk veszélyesek az ellenfél kapujára.


Mezőkövesd – Haladás 0-2

Véber György, Mezőkövesd: – Az első gól a nevetséges kategóriába tartozik, de nem volt negatív hatással a csapatomra. Úgy alakult a mérkőzés, ahogy elterveztük, de előre gyengék voltunk. Ennek ellenére a mérkőzés képe alapján nem volt benne egy ilyen lagymatag kettő-nullás vereség. Egy-két játékosom a képessége határait súrolja, úgy látszik, a kiesés elleni harc lesz a mi feladatunk. Az ilyen hibákra nem lehet felkészülni előre. A Haladás második gólja is a vicc kategóriába tartozott, mert az, hogy Radó András az ötösünkről gólt fejel, az annak számít. Ezeket a hibákat nem bírtuk el. Fótyik teljesen értelmetlen szabálytalanságot követett el, de Harsányi kiállításával már lehetne vitatkozni. Ez az eredményt nem befolyásolta, de így a Ferencváros ellen két játékosunkat is elveszítettük.

Artner Tamás, Haladás: – Gratulálok a fiúknak, büszke vagyok rájuk. Egy hazai pályán jól támadó csapatnak két-három lehetőséget engedtünk. A második félidő a miénk volt, benne volt az első két gól után, hogy megszerezzük a harmadikat is. Eljöttünk ide, játszottunk egy jó meccset, és elvittük a három pontot. Ebben a két évben igazi csapattá váltunk, nincs még egy olyan együttes, ahol ennyi saját nevelésű, helyi születésű játékos játszana. Az egyik legtöbbet passzoló NB I-es csapat ellen kezdeményeztünk, büszke vagyok a csapatomra.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik