NB I

Adorjánék bravúrja

Dzsudzsákék hátrányból fordítottak; magyar vereségek a Bundesliga II-ben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A világbajnoki selejtezők miatti szünet után folytatódnak a bajnoki küzdelmek. A Rangadó.hu gyűjtőcikkében a vasárnapi játéknap magyar érdekeltségű mérkőzéseiről számolunk be. Cikkünk folyamatosan frissül.

A holland élvonalbeli Groningen nagy bravúrt végrehajtva 1-0-ra legyőzte a PSV Eindhoven együttesét. A csapat magyar támadója, Adorján Krisztián kezdőként 61 percet töltött a pályán.

A német másodosztályban pont nélkül maradtak honfitársaink. A Greuter Fürth együttese Korcsmár Zsolttal és Stieber Zoltánnal a kezdőben kapott ki 4-2-re a St. Paulitól. Hajnal Tamás a 67. percben csereként, 2-0-s hátránynál lépett pályára az Ingolstadt–Düsseldorf bajnokin. A ráadásban még sikerült szépítenie a hazaiaknak, így alakult ki a 2-1-es végeredmény.

Az olasz első osztályban Tőzsér Dániel már együtt edzhetett a Genoa első csapatával, de a Chievo elleni 2-1-es győzelem alkalmával még nem nevezték a keretbe.

Oroszországban a Dzsudzsák Balázzsal kezdő Dinamo Moszkva 1-0-s hátrányból fordított a végén már csak kilenc emberrel játszó Kubany Krasznodar ellen. A 3-1-re megnyert mérkőzésen a magyar szélső a 60. percig volt a pályán.

Olvasói sztorik