NB I

Városi derbit nyertek Dzsudzsákék

Vadócz a gólja után ezúttal gólpasszt adott. Gyűjtőcikkünk folyamatosan frissül!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vasárnap is folytatódik a magyar érdekeltségű meccsek dömpingje a külföldi bajnokságokban. Gyűjtőcikkünk folyamatosan frissül a honfitársainkat is foglalkoztató csapatok eredményeivel.

Dzsudzsák Balázs és a Dinamo Moszkva a címvédő CSZKA otthonában lépett pályára az orosz élvonal 12. fordulójában. A magyar válogatott középpályása végigjátszotta a 2-0-ra megnyert városi derbit.

Pintér Ádám csapata, a Tom Tomszk a Zenitet látta vendégül az orosz első osztályban. A magyar légiós keretben sem volt a 3-0-ra elveszített összecsapáson.

Az Odense együttese az Esbjerg ellen szerepelt idegenben. Vadócz Krisztián a 74. percben állt be csereként, és a múlt heti gólja után ezúttal egy gólpasszal segítette csapatát, amely 3-1-re nyert.

A német másodosztályban Hajnal Tamás csapata, az Ingolstadt a Bochum otthonában vendégeskedett. A magyar válogatott középpályás együttese 1-0-ra győzött, de Hajnalt nem küldte pályára edzője. Szintén a Bundesliga 2-ben az 1860 München a Cottbust fogadta, Király Gábor végig a kapuban volt a 0-0-ra végződő meccsen, Sváb Dániel pedig csereként nézte végig az összecsapást.

A holland élvonalban a Groningen az AZ Alkmaar alakulatát fogadta. A hazaiknál Adorján Krisztián kezdőként lépett pályára, és a hetvenedik percben cserélték le a 2-1-re megnyert találkozón.

A görög első osztályban az Olympiakosz a Veria gárdáját páholta el 6-0-ra, Megyeri Balázs a kispadról nézte végig a meccset.

Egy másik magyar kapus viszont aktív részese volt egy idegenbeli győzelemnek. A Red Bull Salzburg Gulácsi Péterrel a kapujában nyert 2-1-re az Austria Wien ellen Bécsben.

Tőzsér Dániel csapata, a Genoa 1-1-es döntetlenre végzett a Catania ellen, a magyar középpályást nem nevezték a találkozóra.

A Gera Zoltánt is foglalkozató West Bromwich Albion a remeklő Arsenalt fogadta, a hosszú sérülés után nemrégiben visszatérő középpályás nélkül 1-1-re végzett a WBA az Ágyúsok ellen.

Idegenben nyert Köteles László együtte. A magyar hálóőrt végig a soraiban tudó Genk csapta a Gent otthonában nyert 2-1-re.

Olvasói sztorik