NB I

A tízedik forduló hiányzói

A következő kör eltiltottjai, illetve eltiltás közelében lévő játékosai ismét egy helyen!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az elmúlt hétvégén is villantak a sárga, illetve piros lapok, így törvényszerű, hogy lesznek eltiltottjai az OTP Bank Liga tízedik fordulójának. Összeállításunkból kiderül, mely csapatok nem állhatnak fel teljes kerettel, valamint kik azok a játékosok, akik könnyen az automatikus eltiltás sorsára juthatnak ebben a fordulóban.

Debreceni VSC – MVM Paks

Péntek, 19 óra

Hazai részről Alekszandar Trninics hagyja ki a meccset, mert az előző fordulóban piros lapot kapott. A vendégeknél nincs eltiltott, de továbbra is négy sárgája van Windecker Józsefnek, illetve az utóbbi időben kimaradó Könyves Norbertnek.

Győri ETO FC – Lombard Pápa

Szombat, 14 óra

A hazaiaknál nincs eltiltott, illetve eltiltás közelében lévő játékos. A pápaiaknál Zoran Supics ezt a fordulót is kihagyja, kétmeccses eltiltása most telik le. Tóth Gábort kell még említeni, neki négy sárgája van már a bajnokságban.

Pécsi MFC-Matias – Puskás Akadémia FC

Szombat, 16 óra

A vendégeknél Mamadou Wague eltiltása ebben a fordulóban jár le, így ő még nem kap helyet a csapatban. Pécsi részről nincs hiányzó, négy sárgája pedig senkinek nincs a két keretben.

Diósgyőri VTK – Mezőkövesd-Zsóry

Szombat, 16 óra

Diósgyőri és mezőkövesdi részről is egy-egy játékos marad távol eltiltás miatt. A hazaiaknál Vági András kétmeccses büntetése jár le ebben a fordulóban, míg kövesdi részről Szántai Levente hagy ki egy meccset az elmúlt fordulóban begyűjtött piros lapja miatt.

MTK – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano

Szombat, 18 óra

Eltiltás miatt nem lesz hiányzó a találkozón, és négy sárga lapja sincs senkinek.

Szombathelyi Haladás – Kaposvári Rákóczi FC

Szombat, 20 óra

A kaposvári Stjepan Babics öt sárga után automatikusan kihagyja ezt a mérkőzést. Ő lesz az egyetlen eltiltott, mindenki más a szakvezetők rendelkezésére áll. A Haladásnál Gyurján Bencének kell még figyelnie, neki négy sárga lapja van.

Ferencvárosi TC – Bp. Honvéd

Vasárnap, 16.30

Muhamed Besicsnek egymeccses eltiltás járt volna a két sárga lap után járó pirosért. Azonban a Fradi védője a levonulás közben kárt tett a játékoskijáróban, így végül két találkozóra meszelte el az MLSZ fegyelmi bizottsága. A Honvédnál nincs eltiltott, de Alcibiade továbbra is négy sárgánál jár.

Videoton FC – Újpest FC

Vasárnap, 18.30

A székesfehérváriak két légiósa, Caneira és Vinícius négy-négy sárgával áll, nekik kell jobban figyelniük. A lila-fehéreknek is két olyan játékosa van, aki négy sárga lappal rendelkezik: Bavon Tshibuabua és Litauszki Róbert is veszélyben érezheti magát. Eltiltott nincs a két keretben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik