NB I

Legalább egy pontot szereznének

Pölöskei Zsolt reméli, Debrecenben sem akad meg a fővárosi kék-fehérek fejlődése.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hosszú nyeretlenségi sorozatot szakított meg az MTK a bajnokság nyolcadik fordulójában, amikor hazai pályán sikerült 2-0-ra legyőzniüe a Paks gárdáját. A fővárosiak játékával a korábbiakban sem volt nagy probléma, ám a kapu előtt rendszerint hibáztak, ezért a pontgyűjtésben sem jeleskedtek.

Az előző meccs 88. percében betaláló, s ezzel az MTK győzelmét biztosító Pölöskei Zsolt honlapunknak elárulta, muszáj volt nyerniük a paksiak ellen, mert tudták, hogy a DVSC ellen még nehezebb dolguk lesz.

– A bajnokság első két fordulója még nem is volt olyan rossz, de utána elég rossz szériába csúsztunk bele – mondta Pölöskei Zsolt a Rangadó.hu érdeklődésére. – Elsősorban nem is a zsinórban elszenvedett vereségek voltak a zavaróak, hanem az, hogy nagyon hosszú ideig a kapuba sem tudtunk betalálni. A dolog érdekessége, hogy most nyertünk a Paks ellen, de az öt elvesztett meccsből én négy alkalommal jobban éreztem magamat a pályán, mint legutóbb. A csapatnak szerintem most nem ment olyan jól, nem nyújtottunk túl jó teljesítményt, mégis sikerült nyernünk. Én persze azt sem bánom, ha rossz játékkal, de mostantól elkezdjük nyerni a mérkőzéseket. Ez Debrecenben nagyon nehéz lesz, mert egyben vannak, és hazai pályán nagyon stabilak. Inkább idegenben szoktak gyengébben teljesíteni. Az elmúlt években azonban többször is sikerült nyernünk ellenük, ezért nem adjuk fel a dolgot. Remélem, hogy legalább egy ponttal gazdagodunk, ha már elindult valamilyen fejlődés a csapatnál.

Olvasói sztorik