NB I

Megtörnék a Diósgyőr lendületét

Kovács Olivér szerint mezőkövesdi sikerük csak akkor ér valamit, ha a miskolciakat is legyőzik hazai pályán.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egészen a nyolcadik bajnoki fordulóig kellett várnia a Kaposvárnak, hogy megszerezze első győzelmét. A somogyiak a Mezőkövesd otthonába látogattak az elmúlt hétvégén, és elhozták a három pontot az újonc otthonából. Összességében magabiztos győzelmet arattak, hiszen az ötödik percben már két góllal vezettek, egy óra elteltével pedig 3-0 volt az állás. Végül az utolsó pillanatokban még sikerült szépítenie a hazai alakulatnak, de ez már csak az eredmény kozmetikázására volt elég.

A Rákóczi védője, Kovács Olivér honlapunknak elárulta, hogy az újonc elleni mérkőzésnek most vagy soha hangulatban álltak neki.

– Az első győzelem megszerzése után akarva-akaratlanul is felszabadul a társaság, de azt hozzá kell tennem, hogy korábban sem volt letargikus a hangulat nálunk – mondta Kovács Olivér a Rangadó.hu érdeklődésére. – Sokat érhet ez a három pont, hiszen a Mezőkövesd egy eléggé masszív gárda, és úgy érzem, sokan fognak még ott pontokat veszíteni. Az elején rúgott két gólunk nagyban befolyásolta a mérkőzés alakulását, és a fordulópontokból is sikerült jól kijönnünk. Most vagy soha hangulatban álltunk hozzá a mérkőzéshez, hiszen éppen ideje volt már, hogy elkezdjük gyűjtögetni a pontokat. A hozzáállással eddig sem volt gond a társaságnál, szóval ugyanazt csináltuk, mint korábban. Kis szerencsével már legalább négy-öt ponttal többet is gyűjthettünk volna. De azt is nagyon jól tudjuk, hogy ez a győzelem akkor ér valamit, ha a Diósgyőr ellen is nyerünk hazai pályán. Lendületbe jöttek az utóbbi fordulókban, de úgy gondolom, hazai pályán lehet esélyünk.

Olvasói sztorik