NB I

Adams továbbra is altatásban

Orosz Pál egyelőre nem kapott olyan információkat az orvosoktól, ami bizakodásra adna okot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója pénteken, Fenyvesi Máté születésnapi ünnepsége után beszélt a szívinfarktuson átesett Akeem Adams állapotáról. A fradisziv.hu videójában a klubvezető elárulta, egyelőre nem kapott olyan információkat az orvosoktól, ami bizakodásra adna okot.

– Jelen pillanatban az a cél, hogy teljes értékű életet élhessen egyáltalán. Nagyon válságos az állapota, reméljük, lesz olyan erős, hogy fel tud épülni ebből a szörnyűségből – mondta Adams jelenlegi állapotáról Orosz Pál. – Itt most nem arról van szó, hogy a sportpályafutásával mi lesz, mert szinte biztos, hogy az már nem lesz ezután, hanem arról, hogy egyáltalán méltó életet tudjon élni. Ehhez mi nyilván minden segítséget meg fogunk neki adni. Szeretném azt látni, hogy egyáltalán olyan állapotban van, hogy az intenzív osztályról ki tudjon jönni, és magánál legyen, mert azóta altatják, hogy ez történt. Mesterséges altatásban van, három életmentő műtétet hajtottak végre rajta, és egyelőre nem olyan információim vannak az orvosoktól, ami nagyon nagy bizakodásra adna okot. Remélem, hogy fel fog épülni, mert ő egy példaértékű ember. Messzebbre nem látunk, egyelőre azt szeretnénk, hogy jöjjön rendbe.

Az alábbi felvételen Dr. Szelid Zsolt kardiológus mondta el a legfrissebb információkat az FTC játékosának állapotával és az esélyekkel kapcsolatban, illetve a sportolókon elvégzett orvosi vizsgálatokról is mesélt a SportKlub televízió pénteki műsorában.

Olvasói sztorik