NB I

Nem készülnek külön a Fradira

Zsolnai Róbert elmondta, mindegy, ki ellen, de az újoncnak el kell kezdenie pontokat gyűjteni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az élvonal legutóbbi, nyolcadik fordulójában a Haladás otthonában szenvedett 2-1-es vereséget a Puskás Akadémia. A 15. helyen álló felcsútiak zsinórban háromszor maradtak pont nélkül a bajnokságban, és a következő fordulóban sem lesz könnyű dolguk, hiszen a jó formában lévő Ferencvárost fogadják.

Zsolnai Róbert a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, a csapat lezárta a szombathelyi vereséget. A Fradi elleni mérkőzésre nem készülnek különösebben, ugyanúgy győzelmet várnak, mint a szerdai Magyar Kupa-összecsapáson.

– Hétvégén a Ferencvárost fogadják. Mennyire készülnek másként erre a találkozóra?
– Elsősorban még a szerdai, soproni kupamérkőzéssel foglalkozunk – magyarázta Zsolnai Róbert. – Minden meccs nagyon fontos számunkra, így erre a találkozóra is oda fogunk figyelni, szeretnénk a kupában is nyerni. Azzal különösebben nem foglalkozunk, hogy hétvégén a Fradi ellen lépünk pályára. Minden bajnoki élet-halál kérdés, el kell kezdenünk pontokat gyűjtögetni, így legyen az ellenfél a Ferencváros, vagy egy gyengébb csapat, mindenképpen nyerni akarunk.

– A legutóbbi fordulóban több játékvezetői hiba is sújtotta önöket. Ez motiválja, vagy megviseli a csapatot?
– Ezt már lezártuk, nem foglalkozunk a szombathelyi meccsünkkel. Sajnos nem sikerült pontot szerezni, ilyen a futball. Ha bírói segítséggel, ha anélkül, de vereséget szenvedtünk, ezen javítanunk kell. A külső körülményekkel nem szabad foglalkozni.

– Ügyes játékosokból áll a keret, mégis lehet hallani, hogy gondok vannak az összeszokottsággal. Mire lehet egységes csapat a Felcsút?
– Úgy érzem, meccsről-meccsre egyre jobbak vagyunk. A DVTK ellen is volt esélyünk akár a győzelemre is, és korábban, Mezőkövesden is megvoltak a lehetőségek. Valóban össze kell még érni, de hétről-hétre látszik, hogy egyre jobb a játékunk. Jó úton járunk, remélem nem lesz késő, mire kellően összeérünk. Csak ismételni tudom önmagamat: el kell kezdenünk pontokat gyűjtögetni. Most éppen a Fradi lesz az ellenfél, így ellenük kell mindent megtenni a sikerért.

Olvasói sztorik