NB I

Harmatos, karakter nélküli csapat

Az újpesti Balogh Balázs nagyon nekikeseredett a Ferencváros elleni vereséget követően.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Újpest középpályása a Rangadó.hu érdeklődésére pénteken elmondta, nagyon fontos számára a vasárnapi, FTC elleni derbi. Ebben nyilván közrejátszott, hogy 2003 és 2010 között a Fradi utánpótlásában nevelkedett.

Talán éppen ezért volt számára fokozottan fájó a 3-1-es vereség, amelyet követően meglepően éles kritikát fogalmazott meg saját csapatával szembenm, Facebook-oldalán. Bár a bejegyzést később kitörölte, egy újpesti szurkolói portál, a Lilaonline.net jóvoltából továbbra is olvashatóak a 23 éves játékos gondolatai:

„Sajnálom…! Nagyon sajnálom, hogy egy ekkora meccshez nem tudtunk felnőni! Csapatként vallottunk kudarcot, és okoztunk csalódást! Sajnálom, és szégyen, de ez a realitás jelenleg! Papolhatok, de egyikünk sem méltó ehhez a mezhez. Harmatos, karakter nélküli a csapatunk! Mást nem tudok mondani, csak megint, hogy sajnálom…” – írta Balogh Balázs.

Négy előállítás

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendőrség a derbi kapcsán négy személyt állított elő. Hármat garázdaság, egyet pedig hivatalos személy elleni erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Olvasói sztorik