NB I

Gőczével csak nyer a Pécs

Amióta ő áll a kapuban, nem vesztettek pontot a baranyaiak, de ezzel különösebben nem foglalkozik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Már a hetedik helyen áll a bajnoki tabellán a PMFC-Matias együttese, amely az elmúlt három fordulóban egyaránt győzni tudott. Jó formában vannak tehát a pécsiek, és egy érdekes összefüggés is megfigyelhető az eredményességüket illetően. Azóta nem találtak legyőzőre, amióta Gőcze Gergő áll a kapuban. Ez azért is érdekes, mert eredetileg Dibusz Dénes volt a csapat első számú hálóőre, ám őt a Győr elleni találkozón kiállították. Ekkor került a helyére Gőcze, aki azóta folyamatosan véd.

– Nem foglalkozom különösebben azzal a kérdéssel, hogy amióta én állok a kapuban, csak nyerni tudott a csapat – mondta Gőcze Gergő a Rangadó.hu érdeklődésére. – Mindig a következő meccsre készülök, és azon vagyok, hogy bennmaradjak a kezdőben. Ez természetesen egy nagyon pozitív dolog, és jó érzéssel tölt el. Úgy érzem, jól megy a védés, és a csapat is jól játszik. Dibusz Dénessel persze van köztünk egyfajta rivalizálás, de egyébként nagyon jó viszonyban vagyunk. Az ő célja is az, hogy ismét védhessen, és ez mindkettőnket egyre jobb teljesítményre ösztönzi.

A Pécs a Kecskemét otthonában aratott fölényes, 5-2-es sikert követően a Pápát fogadja hazai pályán, péntek este. A kapus szerint a szurkolók tévesen azt hiszik, hogy ez egy könnyű meccs lesz, pedig egyáltalán nem ígérkezik annak.

– Az majd csak a taktikai értekezleten derül ki, hogy én leszek-e a kezdőben a Pápa ellen is – folytatta Gőcze. – Ha úgy nézzük az összképet, hogy most három meccset nyertünk, akkor nagyon csalóka a pápaiak elleni találkozó, mert nagyon jó képességű játékosaik vannak, és nem is rajtoltak rosszul a bajnokságban. Emiatt a szurkolók azt hihetik, hogy ez könnyű meccs lesz. Szerintem nem lesz olyan könnyű, de hazai pályán természetesen a három pont megszerzése a célunk.

Olvasói sztorik