NB I

Sokat kiadtak magukból az elején

Rajczi Péter szerint döntő volt, hogy még az első félidőben egyenlíteni tudott ellenük a Pécs.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kevés kecskeméti szurkoló számított arra szombaton, hogy kedvenc csapatuk vereséget szenvedhet a Pécs ellen. A hazaiak a 22. percben 2-0-s előnyben voltak, de a vendégeknek sikerült fordítaniuk, és végül 5-2-s győzelmet arattak. A szünetben állt be a KTE rutinos csatára, Rajczi Péter, de ezúttal nem tudott gólt rúgni, így sima vereség lett a vége.

– Nagyon jól kezdtünk, hamar két gólt sikerült rúgnunk, sőt utána még volt egy hatalmas kapufánk is, amivel szerintem akár el is dőlhetett volna a mérkőzés – mondta Rajczi Péter a Rangadó.hu érdeklődésére. – Hazai pályán nyilván szeretné az ember hamar eldönteni a mérkőzést, és mi hatalmas energiát tettünk bele az első percekbe. Jól is ment a játék, hiszen elmentünk két góllal. Ez egy kellemes érzés, főleg ha jobban is játszol az ellenfélnél.

Rajczi is úgy véli, figyelmeztető jelnek kellett volna lennie számukra, hogy a szünet előtt egyenlített a Pécs.

Innen már csak négy perc volt hátra a szünetig. Addig ki kellett volna húznunk – folytatta a Kecskemét csatára. – Olyan gólt kaptunk, ami csak a figyelmetlenségen múlt. Egy pontrúgás utáni szituációt ki lehet védekezni, kivéve persze, ha valaki egy kipattanó labdát húsz méterről úgy bever, hogy összedől a kapu. A második pécsi gólt egyértelműen taktikai fegyelmezetlenség előzte meg. A második játékrész pedig alig kezdődött el, máris kaptunk egy újabb gólt egy szabadrúgást követően. Ekkor már lélektani fölénybe kerültek, és annyival magabiztosabban fociztak, hogy nem tudtunk már újabb gólt rúgni. Pedig nem lett volna szabad szétesnünk. Ha kicsit jobban odafigyelünk, akkor akár egy éles végjáték is kerekedhetett volna ebből a meccsből. Sajnos az első félidőben annyira sok energiát kiadott magából a csapat, hogy nem tudtuk szorosabbá tenni a végeredményt.

Olvasói sztorik