NB I

Négyszáz mérkőzésen túl

Éger László szerint következő ellenfelük, a Kaposvár sokkal jobb csapat, mint amit a jelenlegi helyezése mutat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A legutóbb fordulóban jubilált Éger László, hiszen négyszázadik bajnoki mérkőzésén lépett pályára. Akkor ez nem hozott szerencsét a paksiaknak, hiszen a Győr otthonában vereséget szenvedtek. A rutinos játékos honlapunknak elárulta, a vereségnek nem örült, de a kerek szám alkalmából ünnepeltek egy kicsit a társakkal.

– Természetesen jó érzés, hogy már a négyszázadik mérkőzésen játszottam, de ugyanúgy készültem a Győr ellen is, mint bármelyik másikra – mondta Éger László a Rangadó.hu érdeklődésére. – Különösebben nem befolyásolta a gondolataimat ez a dolog, de annak nyilván nem örülök, hogy kikaptunk. Éppen nemrég volt egy kisebb süteményezés a csapatnál, mert az ő érdemük is, hogy már ennyi bajnoki találkozónál járok, és persze a Dunaújvárosé, a Debrecené is.

Nem szerepel rosszul a Paks a bajnokságban, hiszen az ötödik helyen áll. Ráadásul a Kaposvár ellen egy olyan meccs következik számukra, amelyen az eddigi helyezéseket figyelembe véve, könnyen otthon tarthatják a három pontot.

– Mindenképpen be szeretnénk gyűjteni a három pontot, de meggyőződésem, hogy a Kaposvár helyezése csalóka – folytatta a 36 éves védő. – Nincs nekik olyan rossz csapatuk, mint amit a jelenlegi helyezésük mutat, sőt szerintem nem is lesznek kiesési gondjaik. De azért abban bízom, hogy nem ellenünk kezdik el gyűjtögetni a pontjaikat. Az eddigi szereplésünkkel elégedett vagyok, ezt mindenki elfogadta volna kezdésnek. Majd a következő három-négy forduló fogja megmutatni, hogy a mezőny melyik felébe tartozunk. Mi úgy állunk a dolgokhoz, hogy a mezőny első felébe szeretnénk…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik