NB I

Két csatárt igazol a Diósgyőr

Már szombat este, az Újpest ellen játszhatnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két salvadori oldal, az elsalvadorfc.com és az mas.sv azt írja, hogy a Győri ETO új játékosa, Rafael Burgos máris elhagyja a bajnokcsapatot, és Diósgyőrbe kerül kölcsönbe.

Érdekesség, hogy a győrieknél már tavaly december elején felvetődött a közép-amerikai csatár leigazolása, de végül csak idén augusztus elején tudták megszerezni, most pedig máris továbbadnák… Burgos egyébként továbbra is az osztrák SV Ried játékosa. Az első öt fordulóban háromszor szerepelt az ETO-ban, de egyik meccset sem játszotta végig.

– Még van lehetőségem a klubváltásra, holnap akár be is mutathatnak az új csapatomnál. Azt mondták, még négy napom van váltani, és úgy döntöttem, megragadom a lehetőséget. Holnap reggel utazom, talán már délután a csapattal is tréningezhetek. Tudom, hogy jó döntést hoztam – nyilatkozta szerdán az elgrafico.com oldalon a salvadori válogatott Burgos.

Korábban írtuk:

A DVTK legutóbbi igazolása Debreceni András, akinek az érkezését kedden jelentették be. A 24 éves védő a hétvégi fordulóban még nem kap szerepet.

– Debreceni András megszerzése a befektetés kategóriájába tartozik, most volt alkalom rá, hogy idehozzuk, és megkötöttük az üzletet, mert kár lehet volna kihagyni – mondta a boon.hu oldalon a DVTK szakvezetője, Tomiszalv Szivics. – Kétségtelen, hogy jelen pillanatban nincs olyan állapotban, hogy azonnal számolni lehetne vele, de reményeink szerint ez hamarosan megváltozik, és erősítheti majd a védelmet.

A vezetőedző elárulta azt is, hogy úton van Miskolc felé két csatár. Az egyik a vízumát intézi, a másik megérkezésére több esély van. Mindketten abba a kategóriába tartoznak, hogy akár már szombaton gólt rúghatnak. Ha ideérnek, a kezdőcsapat tagjai ugyan nem lesznek, de a kispadon tud velük számolni a tréner.

Olvasói sztorik