NB I

Fejben nehezebb

Horváth Adrián elmondta, az eltiltások ellenére nincs gond a felkészüléssel a bő keretük miatt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Négy forduló után nyeretlen az OTP Bank Ligában a Pécsi MFC. A baranyaiak egyelőre csak egy pontot gyűjtöttek. Ráadásul a csapat négy meccsen összesen öt piros lapot szedett össze, és nem volt olyan forduló, amikor ne állítottak volna ki legalább egy pécsi játékost.

Horváth Adrián, a PMFC középpályása a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, a bő keretük miatt továbbra is zavartalan a mérkőzésekre való felkészülés, a kiállítások sokkal inkább fejben zavarják meg a csapatot.

– Egy pontjuk van eddig. Ez mennyire tükrözi a mutatott teljesítményüket?
– Úgy gondolom, a mutatott játékkal nem volt gond – vélekedett Horváth Adrián. – Jó benyomást keltett a csapat a kiállítások ellenére is. A mérkőzések többségén az emberhátrányig fölényben játszottunk, de sajnos egyetlen találkozónkat sem tudtuk eddig befejezni piros lap nélkül. Szeretnénk végre pontokat is gyűjteni, azon vagyunk, hogy ez már az MTK elleni hétvégi bajnokin sikerüljön.

– A bajnoki címvédő elleni döntetlennel elégedettek?
– A mérkőzés előtt azt mondtam volna, hogy kiegyeznék a döntetlennel, de a találkozó után maradt hiányérzetem. Valóban nem értünk el rossz eredményt a Győr ellen, de személy szerint a kapott gól előtt nagyot hibáztam, emiatt nem vagyok elégedett az egy ponttal.

– Ezen a találkozón is villant a piros lap. Fizikailag vagy szellemileg vesz ki többet önökből a folyamatos emberhátrány?
– Inkább pszichésen vesz ki sokat a csapatból a sok kiállítás. Az erőnlétet tekintve nincs gondunk, emberhátrányban is tartottuk a lépést az ellenfelekkel. A mérkőzésekre való felkészülés sem nehezebb. Azért van bő keretünk, hogy aki odakerül, bizonyítsa be, hogy helye van a csapatban, próbáljon meg megragadni a kezdő-tizenegyben.

Olvasói sztorik