NB I

Lehet még reménykedni Lencsében

Thiago dos Santos, és a fiatal kapus, Gelei Vince ügyében rövidesen döntés születik Diósgyőrben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A DVTK egyik új szerzeménye, a szerb Zoran Kosztics játékengedélye még mindig nem érkezett meg, tehát elképzelhető, hogy a középpályás az MTK ellen sem játszhat.

A borsodi klub több játékost is tesztelt a napokban. Például az előző évadot Csákváron töltő kapust, a 18 éves Gelei Vincét.

– Nekem tetszik, amit nyújt, ahogyan dolgozik. Rendkívül tehetséges kapusról van szó, akinek a leigazolása egyfajta jövőbeni befektetés lenne. Hogy igazából az U21-ben kellene védenie? Majd meglátjuk. Egyáltalán nem zárkóznék el attól, ha arra mód nyílik, illetve megérdemli, hogy betegyem éles, NB I-es mérkőzésen a kapuba, a kora legalábbis ezt nem zárja ki. Az a jó, ha versenyhelyzet van, nem csak a kapuban, hanem a csapat már részében is – mondta az Észak-Magyarország kérdésére Tomiszlav Szivics vezetőedző.

Kovács Zoltán sportigazgató hozzáfűzte, még nincs aláírt szerződés a klub, illetve a futballista között, de ha lesz, akkor az biztosan nem egy szezonra fog szólni.

Bükfürdőn, az edzőtáborban csatlakozott a kerethez a 21 éves brazil középpályás, Thiago dos Santos.

– Jó játékos, ez látszik rajta. Kell vele dolgozni, mert van fizikális lemaradása, szerintem nagyjából a következő két hónap azzal fog elmenni, hogy megfelelő formába, kondícióba kerüljön – mondta róla Szivics, tehát Thiago marad a diósgyőrieknél, bár Kovács Zoltán csak annyit jegyzett meg, hogy próbajátékon van, de pár napon belül róla is döntenek.

A szlovák védő, Fótyik Dominik miskolci tesztelése rövidre sikeredett, mert már haza is utazott, de Kovács Zoltán szerint a jövőben akár vissza is térhet a DVTK-hoz.

Olvasói sztorik