NB I

Alakul a DVTK albérlete

Két vagy három diósgyőri meccset kell majd Nyíregyházára vinni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Észak-Magyarország információi szerint minden akadály elhárult, a miskolci önkormányzat engedélye is rendelkezésre áll, így rövidesen elindulhat a DVTK stadionjának további felújítása.

Az már biztos, hogy szombaton az MTK, és a negyedik fordulóban a Kecskemét ellen még hazai pályán játszik a Diósgyőr, de a hatodik fordulóban az Újpestet, a nyolcadik fordulóban pedig a Bp. Honvédot minden bizonnyal Nyíregyházán látja vendégük, és a tízedik körben a Mezőkövesdet is, hacsak nem cserélik fel a pályaválasztói jogot a klubok.

– Ma is beszéltem Balla Lászlóval, a diósgyőri létesítmény igazgatójával, pontosítottuk az alapfeltételeket – mondta kedden Venczel Viktor, a Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. stadion csoportvezetője. – Remélem, szerdán, de legkésőbb csütörtökön vagy pénteken választ kapunk arra, hogy jön-e a DVTK, vagy sem. Az ajánlatunkkal, az árral tisztában vannak a diósgyőriek, s azzal is, hogy mindezért pontosan mit nyújtunk. A stadion állandó használójának, a Nyíregyháza Spartacus FC-nek a másodosztályú összecsapásait, edzéseit nem érintené a Diósgyőr albérlete, ugyanis a jelzett időpontokban ők idegenben szerepelnek majd.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik