NB I

Lencse újra Izraelben köthet ki

A Videoton továbbra sem foglalkoztatja a támadót, és mivel jövőre lejár a szerződése, mindenképpen szeretné eladni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Diósgyőr is szerette volna megszerezni Lencse Lászlót, de a Videoton által szabott vételár és a vevő elképzelése között jelentős eltérés mutatkozott. Vélhetően más magyar csapat sem képes az egyes információk szerint 350 ezer eurós kivásárlási árat előteremteni, így a játékos értékesítése kapcsán elsősorban külföld jöhet szóba – írja a 24.hu.

Ami tény: Lencsének elsősorban izraeli és görög tapasztalatai, referenciái vannak, hiszen tavaly nyáron előbb az izraeli Hapoel Ironi Kiryat Shmona, majd a görög Asztérasz Tripolisz csapatához került kölcsönbe. Előbbinél Bajnokok Ligája-selejtezőn is játszott, sőt gólokat lőtt, jól érezte magát, szerették, és csak a fokozódó politikai helyzet miatt váltott.

Éppen ezért nem csoda, hogy a lehetséges vevőjelölt is Izraelből érkezett, a Beitar Jeruzsálem képében. A sport5.co.il portál arról számolt be, hogy a hatszoros bajnok vezetőedzője, Eli Cohen örömmel látná csapatában a csatárt.

A cikk szerint a Beitar jelenleg alkudni próbál a támadóért kért összegből. A Videoton meg nem erősített információk szerint 2010 telén 600 ezer euróért vette meg az agárdi Sándor Károly Akadémián nevelkedett támadót az MTK-tól. Azóta többször kölcsönadták, így ha létrejön az üzlet, nem sokat, vagy egyáltalán nem buknak a játékoson.

Olvasói sztorik