NB I

Superman, aki nem szuperhős-rajongó

A bravúrokat halmozó kapus, Molnár Péter örül, hogy remek teljesítménnyel tért vissza az élvonalba.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombaton délután az Újpest otthonában lépett pályára a Paks együttese az OTP Bank Liga nyitófordulójában. A vendégek a 93. percben szerzett tizenegyes-góllal hozták el a három pontot a Szusza-stadionból. Remek teljesítménnyel járult hozzá a győzelemhez a paksiak frissen igazolt kapusa, Molnár Péter, aki többször is bravúrral akadályozta meg az újpestieket a gólszerzésben. A Győri ETO-tól igazolt, korábban évekig mellőzött játékos a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, örül, hogy ilyen jól sikerült a bemutatkozása új csapatában.

– Nagyon jól éreztem magam a pályán, hiszen két év után álltam újra NB I-es meccsen a kapuban – kezdte a szlovákiai születésű hálóőr. – Nagyon vártam már a mérkőzést, és örülök, hogy ilyen jól sikerült számomra és a csapat számára is a nyitómeccs.

A Paks vezetőedzője, Horváth Ferenc a mérkőzés után Superman-nek nevezte a 29 éves kapust. Molnár Péternek jól estek a dicsérő szavak, de elárulta, hogy nem állnak közel hozzá a szuperhősök.

– Örülök, hogy Horváth Ferenc így látta a teljesítményemet, és szerintem kicsit az öröm hevében hasonlított a szuperhőshöz, de nagyon jólesett – mondta a révkomáromi származású hálóőr. – Láttam egyébként az összes Superman-filmet, de nem mondanám, hogy közel állnak hozzám ezek a karakterek. Nem vagyok meserajongó, realista vagyok, és ebben a világban élek.

A Paks pénteken a Pécset látja vendégül a következő fordulóban. Molnár Péter egy újabb győzelemben bízik.

– Egy újabb NB I-es meccs vár ránk, amit már most várok. Otthon fogunk játszani, egy teljesen más mérkőzés lesz. Más ellenféllel játszunk, amelyből fel kell készülnünk tisztességesen. Majd meglátjuk, hogy pénteken hogyan fogunk teljesíteni, de természetesen szeretnénk megnyerni az összecsapást – mondta Molnár Péter.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik